Haberler

Muğla Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Güncelleme:

Muğla'da milletvekili seçilenler, mazbatalarını aldı.

Muğla'da milletvekili seçilenler, mazbatalarını aldı.

Muğla İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul ile Merkez ilçe Seçim Kurulu Üyesi Hakimler Emin Erol, Bilal Saydam ve  Sema Arslan Erol, Adliye Sarayı'nda, milletvekili seçilen AK Parti'den Hasan Özyer, Hasan Kökten, CHP'den Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir ile MHP'den Mehmet Erdoğan'a mazbatalarını verdi.

Okul, burada yaptığı açıklamada, seçimin Muğla'da demokratik bir ortamda geride kaldığını belirterek, sonucun vatana ve millete hayırlı olmasını diledi.

Milletvekilleri, sonucun hayırlı olması temennisinde bulunarak, bundan sonra kente hizmet için çalışacaklarını dile getirdi.

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ise uzun bir seçim kampanyasının ardından mazbatalarını aldıklarını kaydederek, "Basında her gün bir hükümet kuruluyor, bir hükümet yıkılıyor ancak mazbatamızı şu anda alıyoruz. Yüksek Seçim Kurulu kesin listeyi henüz ilan etmedi. Bu konuda herkesin süreci sabırla beklemesini tavsiye ediyorum. Türkiye'nin demokrasisi bu parlamentodan bir hükümet çıkartacak olgunluktadır. Yeter ki sabredelim" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Erdoğan Hasan Özyer Ak Parti Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title