Haberler

Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı'nın kayıt yaptırması, eşinin rozet takması, - Kırcalı'nın ikramda bulunması, - AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan'ın kayıt yaptıması, - Erdoğan'ın konuşması, - CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ın kayıt yaptırması, - Durmaz'a torunlarının rozetini takması, - MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz'ın konuşması, -"Milletimize bütün gücümüzle, gayretimizle hizmet edeceğiz" AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan da "Biz vatanın gerçek neferleri olarak, gerçek sahipleri olarak huzurlardayız. Milli iradenin tecelli ettiği yerdeyiz, gururluyuz ve vatanımıza, milletimize en iyi hizmet edecek şekilde kendimizi hazır hissediyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalar hayırlı, bereketli olur" dedi.Erdoğan, "Ben milletimize teşekkür ediyorum, bu gururu yaşattığı için. Şundan emin olsunlar ki biz milletimize bütün gücümüzle, gayretimizle, gecemizle, gündüzümüzle hizmet edeceğiz ve onları bu teveccühlerinden dolayı mahcup etmeyeceğiz" ifadesini kullandı.Manisa Valisi Bektaş'ın açıklamasına ilişkin değerlendirmesi sorulan Erdoğan, "Ben doğrusu haberi izleyemediğim için yorum yapmam doğru olmaz. İzlediğim zaman değerlendirmeyi uygun görürüm" yanıtını verdi. - "Kadınlarımızı başörtülü, başörtüsüz şeklinde ayırmak doğru değil"MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da TBMM'deki kayıt işleminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.Partilerinin üzerinde çok ciddi bir şekilde algı operasyonu yapıldığını savunan Yılmaz, "İçeride ve dışarıdan MHP'siz bir parlamento hesabı yapıldı. Onun da ana nedenleri bellidir. İlerleyen süreçte hep beraber yaşayacağız. Ama biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebet yaşaması için MHP 40 kişilik grubuyla üzerine düşen sorumluluğun gereğini her daim yerine getirecektir" diye konuştu.Kamuoyunda genel başkan adaylığı için adı geçen kişiler ve kurultaya ilişkin bir soru üzerine Yılmaz, "MHP'nin kendi yetkili kurulları ortadadır, ülkücü irade ortadadır, bunun kararını verecek olan irade oradadır" değerlendirmesinde bulundu.Silvan'daki olaylara ilişkin soruya da Yılmaz, "Şu anda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kaybettiği devlet hakimiyetini, devletin yeniden almaya çalıştığı bir süreç yaşanıyor" yanıtını verdi.Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın, "Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan başörtülü bir zanlıya kelepçe takılmasıyla ilgili ifadeleri" konusundaki değerlendirmesi sorulan Yılmaz, "Şimdi bakın, bunlar çok çirkin ifade. Bir kere Türkiye'de kadınlarımızı başörtülü, başörtüsüz şeklinde ayırmak da doğru değil" dedi."Paralel Devlet Yapılanmasına" yönelik operasyonlar çerçevesinde masum insanlara da operasyon yapıldığını ileri süren Yılmaz, "Başörtülü, başörtüsüz şeklinde Türkiye kamplara bölünüyor. Bu kamplaşmayı da derinleştirecek açıklamalarda bulunmak da doğru değildir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Seyfettin Yılmaz Erdoğan Bektaş Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title