Haberler

Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki atmosferin bir daha yaşanmaması için başkanlık sisteminin el birliğiyle getirilmesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki atmosferin bir daha yaşanmaması için başkanlık sisteminin el birliğiyle getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Meclis Şeref Holü'nde kurulan merkezde milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor.

Kuzu, kaydının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gelirken elim boş geldim ama inşallah biz de memlekete başkanlık modelini getiririz ve en büyük ikramı yapmış oluruz" dedi.

Muhalefetin görüşüne her zaman önem verdiklerini belirten Kuzu, muhalefetin bu dönem bu konuda kesinlikle yardımcı olacağına inandığını ifade etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun zamanı geldiğinde bu konuda gerekli çalışmaları yapacağına, orta yolun bulunacağına olan inancını dile getiren Kuzu, "Dolayısıyla bu sistemi el birliği ile getirip, 7 Haziran ile 1 Kasım arasında yaşanan kötü atmosferi bir daha bu memlekete yaşatmamak lazım" diye konuştu.

Kuzu, Meclis Başkanı adaylığıyla ilgili soruyu "Hayırlı olsun kim gelirse. Partimizin kararına saygımız var" şeklinde yanıtladı.

"İşimiz yeni başlıyor"

AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir, Fevai Arslan ve Faruk Özlü kayıt yaptırmaya birlikte geldi.

Keşir, 1 Kasım seçimlerinde milletin istikrardan yana oyunu kullandığını, hem parti hem de Türkiye'nin geleceği adına mutluluk duyduğunu belirtti. Bunun aynı zamanda büyük sorumluluk olduğunu ifade eden Keşir, "İşimiz yeni başlıyor. Parlamentonun ve şehrimizin gündemi yoğun" dedi.

Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından 26. Dönem Parlamentosu'na şimdiye kadar 284 milletvekili kayıt yaptırdı.

Kaynak: AA / Politika

Burhan Kuzu Ayşe Keşir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title