Haberler

AK Parti Milletvekilleri Karayel ve Tamer Talas'ta

Güncelleme:

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'na, yeni görevi nedeniyle ziyarette bulunarak hayırlı olsun dedi.

Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer'e, 2011 genel seçimlerinde AK Parti'den Kayseri Milletvekili Adayı olan Mehmet Adıgüzel de eşlik etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, milletvekillerini kapıda karşıladı.

Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "Talas, Kayseri'nin hızla gelişen yüzü. Tarihi kimliği ve modern yapılarıyla Kayseri'ye renk katacak bir ilçemiz. Eminim ki siz yeni görevinizde de başarılı olacaksınız" diyerek Başkan Palancıoğlu'na başarılar diledi.

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer ise, Başkan Palancıoğlu'na "Daha önceki tecrübelerinizi Talas'a aktaracağınızdan eminim. Akademik kariyerinizle beraber Talas'ta yeni ve farklı ufuklar açacağınıza inanıyorum. En güzel çalışmalar yapacağınızdan kuşkumuz yok. Yeni göreviniz hayırlı olsun" diyerek tebrik etti.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, "Gece gündüz demeden, bizlere güvenenleri mahcup etmeden belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirmek için hep beraber çalışacağız. İnşallah bu projelerimizi hayata geçirdiğimizde Talas daha farklı bir konumda olacak. Sizlerin, Talaslı ve Kayserili hemşehrilerimizin desteği bizler için çok önemli. İnşallah hayırlı ve başarılı bir dönem geçiririz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Karayel İsmail Tamer Ak Parti Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title