Haberler

Milletvekilleri, Eyüp Sultan'da Buluştu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayları Eyüp Sultan Camii'nde sabah namazı kılıp dua ettiler.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile AK Parti İstanbul Milletvekili adayları Cuma sabahı, Mekke, Medine ve Kudüs'ten sonra İslam aleminin en önemli 4'üncü merkezi olarak kabul edilen Eyüp Sultan'da buluştular. Başkan Aydın, İl Başkanı Temurci, İlçe Başkanı Aykaç ve Milletvekili adayları birlikte Eyüp Sultan Camii'nde sabah namazı kıldılar.

Namazın ardından ise cami avlusuna çıkan Başkan Aydın, Temurci ve milletvekili adayları camide geleneksel olarak sabah namazı sonrası yapılan duaya iştirak ettiler. Avluda toplanan cemaatle birlikte eller semaya açılarak ümmetin huzuru, vatanın dirliği, birliği için dualar edildi. Duanın ardından birlikte Eyüp El Ensari Hazretleri'nin türbesi ziyaret edildi. Ziyaret çıkışı ise Eyüp Belediyesi tarafından sabah namazı sonrası Eyüp Sultan Meydanı'nda vatandaşlara ikram edilen sıcak çorbadan içildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Sultan Camii Remzi Aydın Eyüp Sultan İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title