Haberler

Milletvekilinin Mütevazı Otomobili Şaşırttı

Güncelleme:

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün kullandığı mütevazi otomobili dikkat çekti.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün, lüks bir makam aracı ve şoför yerine piyasa değeri yaklaşık 20 bin olan bir otomobil kullanması görenleri şaşırttı.

Milletvekili Levent Gök, bir televizyon programına katılmak üzere TBMM'ye yönetimindeki "Hyundai Getz" marka otomobille geldi. Otomobiliyle basın giriş kapısının önüne gelen Gök, araçtan inerek yol kenarındaki dubayı kenara çekti, ardından da otomobilini park etti. Birçok milletvekili şoförlerinin kullandığı lüks makam araçlarıyla TBMM'ye gelirken, Gök'ün mütevazi otomobili dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Gök Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

zuhal:

böyle olur halkın vekilinin gerçekçiliği. . . .

8
1
yanıtYanıtla
emin olmak lazım:

bi sormak lazım kendinin mi acaba. belki kendi arabası kaza yaptı sigorta şirketi bu arabayı verdi. ne malım

4
4
yanıtYanıtla
buertaufukdemirtas@msn.com:

keşke her zaman böyle sorgulayıcı olsak.

yanıt0
yanıt0
gayserili:

Neresi mütevazi? Bende yok.

2
3
yanıtYanıtla
Sonuca şaşırmadım:

Bir umutla acaba AKAPE li mi dedim :))) açtım haberi ve tabiki değil. . .

4
1
yanıtYanıtla
Aydın Tura:

Diğer vekillere kapak olsun.

1
2
yanıtYanıtla
murat kurnaz:

vay ve ne büyük olay bu şimdi halkın parasını yemiyordur nede olsa 20 binlik arabaya biniyor bizde hemen adamı kahraman yaptık bir gün bu gerçekleri görürsünüz inşallah oralara gelen insanlar halkın iyilği için gelmiyor halkın parası için geliyor

0
1
yanıtYanıtla
psikiatr:

benim vatandaşım, lüküs otoya binmeyen vekili vekil saymaz.

0
0
yanıtYanıtla
KOBRA TERBİYECİSİ:

Benim belediye Başganım 230. 000 (İkiyüz otoz bin ) Avroluk lonch arabaya biniyo.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title