Haberler

Milletvekilinin Evini de Soyan Şüpheliler Yakalandı

Kahramanmaraş'ta, aralarında AK Parti Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar'ın evinin de bulunduğu 8 kişiye ait çiftlik evini soydukları iddia edilen 3 şüpheli, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta, aralarında AK Parti Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar'ın evinin de bulunduğu 8 kişiye ait çiftlik evini soydukları iddia edilen 3 şüpheli, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kent genelindeki çiftlik evlerine yönelik hırsızlık olaylarının artması nedeniyle Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, çalışma başlattı. Jandarma AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar'ın da Dereli Köyü'nde bulunan çiftlik evinden uydu alıcısı çalan, 7 çiftlik evinden de çeşitli malzemeler çaldığı ileri sürülen şüphelilerin bulunması için harekete geçti. Hırsızlık yapılan bölgede çalışma yapan jandarma, son günlerde bölgeye sık sık giden otomobili takibe aldı. Derepazarı bölgesinde durdurulan ve kiralık olduğu saptanan otomobilde çalıntı bazı eşyaları bulan jandarma, şüpheliler E.E., Ö.T. ve M.Ü.'yi gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ö.T. ile M.Ü. tutuklanırken, E.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sevde Beyazıt Kaçar Kahramanmaraş Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title