Haberler

Milletvekili Yılmaz Tunç'tan Şehit Ailesine Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe başkanı Kadir Saraç ile birlikte Siirt’in Pervari ilçesinde Helikopter kazası sonucunda 10 Kasım 2012 tarihinde şehit düşen Kd .Ast.Çvş. Erkan Yalçın’ın ailesini ziyaret etti.

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe başkanı Kadir Saraç ile birlikte Siirt'in Pervari ilçesinde Helikopter kazası sonucunda 10 Kasım 2012 tarihinde şehit düşen Kd .Ast.Çvş. Erkan Yalçın'ın ailesini ziyaret etti.

Ziyaretinde konuşan Milletvekili Tunç, "Ülkemizin ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden, terörle mücadelede büyük fedakarlıklar gösteren güvenlik güçlerimizin göreve giderken elverişsiz hava şartları nedeniyle meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Astsubay Erkan Yalçın'ın şehit olması bizleri derinden üzdü, mekanı cennet olsun, bütün şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyorum" dedi.

Milletvekili Tunç ayrıca, Şehit Astsubay Erkan Yalçın'ın anısına düzenlenen eşyalarının ve fotoğraflarının sergilendiği müzeyi de ziyaret etti.

Milletvekili Tunç, "Bu milletin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler, huzurumuzu kaçırmak isteyenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır, bu vatan bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir, millet olarak bu emaneti korumak bizim varlık sebebimizdir. Terörle mücadeledeki kararlılık devam edecek ve bu beladan milletimiz kurutulacaktır" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Bartın Yerel Haberler

title