Haberler

Milletvekili Yılmaz'dan Polis Haftası Mesajı

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi: "Polis Teşkilatımız; dirlik ve düzeni sağlamada üzerine düşen görevi her türlü şartta layıkıyla yerine getiren, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü yüreğinde hisseden, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak bu kutsal görevi 169 yıldır başarıyla yerine getiren, nadide ve köklü bir teşkilattır" diyen AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, mesajında şu ifadelere de yer verdi; "Türk Polis Teşkilatı'nın şerefli mazisinden bugüne kadar ülkemizin birliğine ve beraberliğine gösterdiği önemi göz ardı etmemiz asla mümkün değildir. Polislerimiz; millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olma ruhunu, vatan aşkını, bayrak sevgisini en iyi anlatan örnek vatandaşlardır. Polisin sadece suçluyu yakalamada değil, suçu önlemede de sorumluluğu bulunduğu ve bu anlamda suçu oluşmadan önlemede büyük gayret gösterdiği de gözden kaçmamalıdır. Polis Teşkilatımız; kuruluşunun üzerinden geçen 169 yıl içinde gittikçe güçlenmiş, son model araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip, dünya polis teşkilatlarıyla bütünleşmiş modern bir teşkilattır. Ayrıca; Polis Teşkilatımızın bağlı olduğu İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala gibi Erzurum'un medar-ı iftiharı ve öz evladı ile çalıştığınız için sizlere gıpta ile bakıyorum. Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, tüm polislerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyor, sizleri Allah'a emanet ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Adnan Yılmaz Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title