Haberler

Milletvekili Yetiş, Emitt Fuarını Değerlendirdi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, İstanbul'da gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın (EMITT) Adıyaman'ın tanıtımı için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti.

EMITT Fuarının açılışına katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, Adıyaman standının gördüğü ilgiye dikkat çekti. Adıyaman'ın kültürel ve turizm potansiyelini fuarda sunma imkanının en iyi şekilde değerlendirilmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını söyleyen Murtaza Yetiş, "EMITT'in bir turizm organizasyonu olarak 140 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Ülke içinden ve dışından fuara misafir olarak katılan bu ziyaretçi potansiyelini Adıyaman'a çekmek için kurulan stantta özverili bir çalışma yapıldı. Bu tür fuarların ilin uluslararası tanıtımında önemli bir işlev görüyor. İpek Yolu Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle kurulan standın özellikle medeniyetin beşiği ve bir barış havzası olan Adıyaman'a olan ilgiyi artıracaktır.

Adıyaman tarihi, kültürü, doğal yaşamı ve çevresi ile hala tam olarak keşfedilmemiş bir hazine.Öyle inanıyorum ki, Kültür Bakanlığımızın desteğiyle bu hazine keşfedilecek ve Adıyaman'ımızın içinde olduğu destinasyon önemli bir marka olarak öne çıkacak.Bu sebeple bu tür organizasyonlara etkin katılımı oldukça önemsiyorum.Fuarda Adıyaman'ımızın tanıtımına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Yetiş İstanbul Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title