Haberler

Milletvekili Yetiş, "Adıyaman Bu Oyunu Bozar"

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, son günlerde Kobani’deki çatışma ortamından dolayı Adıyaman’da meydana gelen olaylara karşı sağduyu çağrısı yaptı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, son günlerde Kobani'deki çatışma ortamından dolayı Adıyaman'da meydana gelen olaylara karşı sağduyu çağrısı yaptı.

Tarihinde şiddet olaylarına rastlanılmayan şehirlerden biri olan Adıyaman'da son dönemde oluşturulmaya çalışılan kaos ortamına çanak tutanlara ve yaşananlara ilişkin Milletvekili Yetiş sağduyu çağrısı yaparak, "IŞİD tıpkı PKK/PYD gibi bir terör örgütüdür. Ortadoğu coğrafyasının kalbine saplanmaya çalışılan bu terör belasından er geç huzur ve barış arayan tüm kesimlerin ortak çabasıyla kurtulacağız. Bu tip provokasyonların tutmayacağını bile bile Adıyaman'ın huzuruna kastedenler bu işten bir sonuç alamayacaklarını bilsinler. Adıyamanlı kardeşlerimiz asla bu kaos ve çatışma ortamına prim vermeyecek ve Adıyaman huzur kenti olarak örnek olmaya devam edecektir. Kobani'de yaşanan dram sadece Türkiye'nin sorunu değildir. Uluslararası bu sorunun müsebbibi Türkiye'ymiş algısı oluşturmaya çalışanlar Esad zaliminin işlediği insanlık suçlarını neden görmüyor. Kobani'deki her kardeşimiz bizim için, hükümetimiz için çok önemlidir. Zulümden kaçan Kobanili kardeşlerimize hükümet olarak kucak açtık. Bütün imkanlarımızla onların yanında olduk, Adıyaman olarak gönüllü aileler ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte binlerce Suriyeli kardeşimize ve son dönemde şehrimize gelen Kobani'li misafirlere sahip çıktık. Buna rağmen ortaya konan vandallıklar ve cinayetler meselenin Kobani olmadığını ispatlamaktadır. Adıyaman bir güneydoğu kenti olarak barış ve huzur kenti olma yolunda en ufak bir geri adım atmayacaktır. Adıyaman'ı bu anlamda bir kaos ortamına sürükleyeceklerini düşünenlere, bir ateş çemberine sürüklemeye çalışanlara Hemşerilerimiz sükünet içinde gerekli tepkiyi vermişlerdir. Adıyaman terörün uygulama sahası olmayı her zaman reddetmiştir ve etmeye de devam edecektir. Biz memleketimizi dedelerimizden kardeşliğin, huzurun ve barışın hakim olduğu bir şehir olarak aldık ve çocuklarımıza aynı şekilde bırakacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Murtaza Yetiş Murtaza Yetiş Adıyaman Kobani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title