Haberler

Mersin Milletvekili Uzun'dan Tarsus Emniyet Müdürüne Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Haydar Çelik'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan Haydar Çelik'i makamında ziyaret etti.

Uzun, ziyarette yaptığı konuşmada, Çelik'e yeni görevinde başarılar diledi. Tarsus'un ilerleyen dönemlerde Türkiye'nin cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini ifade eden Uzun, Mersin'in ekonomik yönden gelişip daha çok kalkınması ve bölge halkının yaşam kalitesinin yükselmesi için çalıştıklarını söyledi.

Halkın can ve mal güvenliğinin korunması noktasında emniyet teşkilatının gösterdiği özverili çalışmaları her zaman takdirle karşıladıklarını belirten Uzun, şöyle devam etti:

"Son zamanlarda geleceğin güvencesi olan gençler için büyük tehlike arz eden bonzai kullanımı konusunda bazı ailelerden şikayetler alıyoruz. Bu konuda Emniyet Müdürü Haydar Çelik nezdinde emniyet teşkilatına önemli görevler düşüyor. Bu konuda sıkı bir denetim çalışması yapılması gerekiyor. Emniyet teşkilatımıza bu ve benzeri konularda yapacakları çalışmalardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum."

Kaymakam Hasan Göç ise Tarsus'un gelişmesi ve kalkınması için ellerdinden geleni yaptıklarını belirterek, "Milletvekilimizin de desteği ile Tarsus'a çok güzel devlet yatırımları gelmektedir. Tarsus her bakımdan son derece önemli bir kent. Böyle bir kentte görev yapmakta olduğum için bende mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Haydar Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halkın huzur ve güveni için emniyet teşkilatı olarak her türlü tedbiri almaya devam edeceklerini söyledi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Tevfik Uzun Ak Parti Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title