Haberler

Milletvekili Uzer ve Başkan Fadıloğlu,sam Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte 16 Nisan referandumu öncesi Sam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte 16 Nisan referandumu öncesi Sam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Halka yeni sistem ve değişecek Anayasa maddelerine ilişkin bilgi veren Milletvekili Uzer ile Fadıloğlu,vatandaşın tüm sorularını cevapladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye için dönüm noktası olarak kabul edilen 16 Nisan tarihindeki referanduma sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her fırsatta vatandaşla bir araya gelerek, neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyor.

Fadıloğlu son olarak ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ve parti teşkilatıyla birlikte Sam Mahallesi'ne giderek, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Uzer, Belediye Başkanı Fadıloğlu ve beraberindekiler, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve değiştirilecek Anayasa maddeleriyle ile ilgili vatandaşlara detaylı bilgi verdi. Vatandaşın sorduğu tüm soruları yanıtlayan Uzer ve Fadıloğlu, Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Uzer, güçlü bir 'evet' desteği istedi.

"Türkiye'nin yakaladığı ivmeyi hazmedemiyorlar"

Yaptığı konuşmaya referandum sürecinin parti seçimi olmadığının altını çizen Fadıloğlu, "Gerçekten ülke olarak çok önemli bir zaman dilimini yaşıyoruz. Değişecek 18 maddeyi iyi bilmeliyiz. Hangi kısmında ne tür değişiklikler yapılacak iyi öğrenmeliyiz. Hayır diyenler neden hayır, evet diyenler de neden evet dediğini iyi bilmelidir. Dış güçler, Türkiye'nin yakaladığı ivmeyi bir türlü hazmedemiyor. İstiyorlar ki Türkiye Cumhuriyeti de Suriye ve Irak gibi olsun. Dış güçlerin asıl istediği budur. 16 Nisandan sonra Türkiye'nin artık bir süper güç olacağından ve uluslararası sahada söz sahibi olacağından korkuyorlar" dedi.

"16 Nisan, ülkemiz için çok çok önemli"

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Uzer, "Bazen ülkelerin milletlerin geleceği açısından çok önemli zamanlar vardır. İşte ülkemizde özellikle son 15 yıllık gayret, çabalar ve geleceğe yönelik adımlar ve kendimize gelmemiz birilerini son derece rahatsız etti. Gerek dışarıda gerek içeride onların işbirlikçileri, bu necip milletin milli yürüyüşünü ve şahlanışını durdurma, önünü kesme noktasında ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Batıya cevabımız birlik ve beraberlik içinde olarak onların korktukları sonuca gitmek olacak. 16 Nisan, ülkemiz için çok çok önemli. İnşallah önümüzdeki yıllar, yeni Türkiye ve aydınlık Türkiye'nin yolu olacaktır" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Uzer Gaziantep AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title