Haberler

Milletvekili Uysal Teşekkür Ziyaretlerini Devam Ettiriyor

1 Kasım tarihinde yapılan 26. dönem milletvekilli seçimlerinde AK Parti’den Karabük milletvekili seçilen Prof. Dr. Burhanettin Uysal ilçelerde teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

1 Kasım tarihinde yapılan 26. dönem milletvekilli seçimlerinde AK Parti'den Karabük milletvekili seçilen Prof. Dr. Burhanettin Uysal ilçelerde teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili mazbatasını almadan önce ilk ilçe ziyaretini Eskipazar'a gerçekleştiren AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal milletvekili mazbatasını aldıktan sonra Safranbolu ve Eflani ilçelerini ziyaret etmişti.

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve parti yöneticileri ile birlikte Ovacık İlçesini ziyaret eden Milletvekili Uysal, seçmenlere 1 Kasım tarihinde verdikleri destek için teşekkür etti. Ovacık ilçesinde yaptığı ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal " 7 Hazirandan sonra ülkemizin üzerine kara bulutlar inmişti. Ülkemiz terör belası ile uğraşmış, ekonomimiz alt üst olmuş Türk Lirası döviz karşısında yüzde 30 değer kaybetmişti 1 Kasım seçimlerinde sonra her şey değişerek ekonomimiz hareketlenmeye başlamıştır. Dolar düştü, faiz düştü piyasalar hareketlendi bir güven oluştu, bu güvenin oluşmasında destek veren Ovacık'lı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ovacık'ta devam eden yatırımlar başta olmak üzere yapılacak olan işlerin takipçisi olacağız. Ak Partiden milletvekili seçildik, bize oy veren vermeyen tüm Ovacık halkına temsilcisiyim. Kimin başı derde düştüğü zaman bizlere ulaşabilir veya telefonla bizleri arayabilir, derdini anlatabilir. Zerre kadar ayırım yapmayacağımızı buradan ifade ediyorum. Bütün Ovacık halkını kucaklayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Seçim zamanında verilen sözlerin tamamı yerine getirilecektir" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Uysal Ak Parti Karabük Ovacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title