Haberler

Milletvekili Uncuoğlu: "Gereken Dersi Aldık"

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu, 7 Haziran’da gerekli mesajı aldıklarını ve yola emin adımlarla devam edeceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu, 7 Haziran'da gerekli mesajı aldıklarını ve yola emin adımlarla devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekilli ve 26. Dönem Milletvekilli Adayı olan Recep Uncuoğlu, 1 Kasım seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda programını Pamukova'da yaptığı ziyaretler ile sürdüren Uncuoğlu, 1 Kasım'da AK Parti'nin tek başına iktidar olması için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Uncuoğlu, "Partimiz kurulduğundan beri girdiğimiz her seçimde birinci parti olarak çıktık. Fakat 7 Haziran seçimlerinde birinci parti olmamıza rağmen tek başına iktidar olamadık. 13 yıllık iktidar dönemimizde çok çalıştık. Durmak yok, yola devam dedik. Güçlü ekonomi ve güçlü hükümetimizle Türkiye'yi baştan sona değiştirdik. Şimdi ise güçlü istikrarla yola devam edebilmek için 1 Kasım seçimleri ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemli. İnşallah vatandaşlarımızın desteği ile ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine karşı çıkanlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini belirten Uncuoğlu, "Hükümetsiz olan devlette her gün başka bir kaosla karşı karşıya kalıyoruz. Türkiye'nin iktidarına en yakın parti AK Parti'dir. Yeni Türkiye ve AK Parti iktidarı için yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde milletimizden gereken dersi aldık. 4 Ekim'de de ülkemizin önemli projelerinin yanında milletimize dokunan seçim beyannamesi yayınladık. Şimdi ise ülkemizin geleceği ile ilgili kararı her zaman olduğu gibi milletimiz verecektir" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

RECEP UNCUOĞLU Ak Parti Sakarya Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title