Haberler

Milletvekili Ünal, Muhalefete "Hodri Meydan" Dedi

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, muhalefeti eleştirerek, "Sandıktan çıkmış iktidarı niçin kabullenmiyorsunuz? Önümüzde yeniden sandık var. 'Hodri meydan' diyoruz" dedi.

AK Parti Perşembe İlçe Başkanlığı tarafından Medreseönü beldesinde iftar yemekli "İlçe Danışma Meclis Toplantısı" düzenlendi. Toplantıda konuşan Milletvekili Fatih Han Ünal, muhalefeti eleştirdi. Milletvekili Ünal, Meclis'in tatile girmesiyle bölgelerinde olduğunu hatırlatarak, "Meclis kapandı biz buradayız. Perşembe de değilsek, Kumru'dayız orada değilsek, Mesudiye'deyiz. Bölgemizde geziyoruz. Hem vatandaşları dinliyoruz hem de yapılan işler doğru yapılıyor mu, yapılmıyor mu onları inceliyoruz. Çünkü bizim aldığımız talimat böyleydi. Bizim tatilimiz bu şekilde. Hem tatilimizi yapıyoruz hem de çalışmalarımızı yürütüyoruz" diye konuştu

Ünal, muhalefetin milletin sandığına ihanet ettiğini belirterek, "Demokrasi demek sandık demek. Her ne hikmetse bu sandıktan rahatsız olanlar var. Gezi Parkı olayları, seçim öncesinde AK Parti'yi kapatma gayretleri oldu. Kapatamadılar, bu sefer 'sokağa inelim' dediler, 'belki öyle yapalım, darbe yaparız' dediler. Darbe girişimleri sonuç vermedi, Silivri'de şimdi yargılanıyorlar. Bundan da rahatsız olan muhalefet var. Silivri'ye baskın yapıyorlar, sözde mahkemeyi çalıştırmayacaklar, yargılananları kurtaracaklar. Hani siz darbeden rahatsızdınız, hani siz Kemal Atatürk'ün izindeydiniz. 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' diyor mu? O zaman siz bu milletin sandığına neden ihanet ediyorsunuz. Sandıktan çıkmış iktidarı niçin kabullenmiyorsunuz. Önümüzde yeniden sandık var. Hodri meydan diyoruz. Biz arazide her zaman geziyorduk ama onlar da yakında çıkanlar sizlere selam verdiklerinde anlarsınız yakında seçim var. Bizde öyle değil, seçim varsa ertesinde biz yine buradayız" ifadelerini kullandı.

"HİZMETLER DÜĞÜN CENAZE VE BAYRAM İLE KALMASIN"

Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni AK Parti'nin kazanması halinde Ordu'nun şahlanacağını savunan Milletvekili Ünal, "Ordu Büyükşehir oldu. Belde kapanmıyor, ilçe ile bütünleşiyor ve büyük bir ilçe oluyor. 43 köyümüz varmış, bu 43 mahalle demektir. Böylece yeni beldeler ile birlikte 45 mahalleye hizmet verilecektir. Köyde demokrasinin güzelliğini yaşayan kardeşim sandığa gittiğinde iki oy kullanıyordu. Şimdi daha fazla oy kullanacak. Bu daha çok hesap sormak demektir. Yakasından tutup hesabını sorabileceğiniz daha farklı oylamalarınız olacaktır. Birisi yine muhtarınıza, ilçe belediyesini seçeceksiniz, belediye meclis üyelerini de siz belirleyeceksiniz ama daha da önemlisi özel idareye hesap sorma şansınız var mı? Yok. Ama şimdi büyükşehir belediyesi bu mıntıkanın tamamına hizmet vermek ile mükellef dolayısıyla sandıkta büyükşehir belediye başkanını belirleyeceksiniz. Bu demokrasinin güzelliğidir. Sizlerin gözüne girmek için belediye başkanları daha verimli çalışacaktır. Ama ben diyorum ki, büyükşehir belediyesini AK Parti alıp, işi erbabına teslim edelim. Ordu'da şahlansın. Hizmetler düğün cenaze ve bayram ile kalmasın. Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni sizler ile birlikte almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Perşembe'nin Medreseönü beldesinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı, İl Başkanı Hüseyin Akyol, Medreseönü Belde Başkanı Mustafa Tandoğan, AK Parti Perşembe İlçe Başkanı Kemal Bahtiyar, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Han Ünal Şirin Ünal Perşembe Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title