Haberler

Milletvekili Tunç, Kurucaşile'de Esnafları Ziyareti Etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurcaşile ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurcaşile ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Milletvekili Yılmaz Tunç, 1 Kasım seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Kurucaşile halkına teşekkür etti. Milletvekili Tunç, beraberinde Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Necati Erkal, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Erfındık ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Kurucaşile ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Milletvekili Tunç ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada, Kurucaşile ilçesinin Bartın'ın en uzak ilçesi olduğunu, AK Parti'den önce 1,5 saat olan Bartın-Kurucaşile yolunu 45 dakikaya indirdiklerini, yolun tamamlanmasından sonra ise 30 dakikaya ineceğini, yakın zamanda Kurucaşile'nin Bartın'a uzak olmayacağını belirtti.

Milletvekili Tunç, "Kurucaşile yolunda 5 tünel, 2 viyadük, 10 köprü çalışmalarımız devam ediyor. Bartın-Kurucaşile arasındaki 80 kilometrelik yolu 60 kilometreye düşürüyoruz. 60 kilometrelik Kurucaşile yolunun 35 kilometresini duble yol olarak Çakraz tünelleri ile birlikte ulaşıma açtık. Cumayanı tüneli ve Dizlermezeci viyadüğünün tamamlanması ve Dizlermezeci tünelinin yapımı ile Meydan köyü arasındaki bölümün ihalesine çıkıyoruz. Kurucaşile'ye yüksekokul açtık. Kapalı spor salonu kazandırdık. İlçe stadını sentetik çim, ışıklandırma ve tribünleri ile hizmete açtık, ilçenin girişinden çıkışına kilit parke taşları ile cadde düzenlemeleri yaptık. Kanalizasyon inşaatına başladık, ilçe merkezinden geçen derelerin ıslahına başladık. Tekkeönü'nde Ahşap tekne imalatı için destek verdik, Kurucaşile için de çalışmalarımız var. İlçe entegre hastanesinin onayını aldık. KÖYDES projeleri ile Kurucaşile'nin tüm köylerine güzel hizmetler yaptık. Kurucaşile ilçemize en çok yatırım yapan iktidar AK Parti iktidarıdır. Her zaman Kurucaşileli hemşehrilerimizin halini hatırını sorduk. Bundan sonra da bu hizmetlerimiz devam edecek. Kurucaşile ilçemiz AK Parti'yi 1 Kasım seçimlerinde de birinci yaptı, onların güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katacağız" şeklinde konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Tunç Kurucaşile Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title