Haberler

Milletvekili Tunç Kumluca Yolunda İncelemelerde Bulundu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Kozcağız-Kumluca yolunda incelemelerde bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Kozcağız- Kumluca yolunda incelemelerde bulundu.

Kozcağız- Kumluca Yolu inşaatında incelemelerde bulunan ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Tunç, Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun yatırım programına alınması ardından proje çalışmalarının yapılarak, 31 Aralık 2012 tarihinde de yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ile birlikte Bartın'ın önemli sorunlarından birini daha çözmekte olduklarını söyledi.

Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun, Kumluca'ya kadar olan 18 kilometrelik ilk etabının yapım ihalesi 31 Aralık 2012 tarihinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Kastamonu'da gerçekleştirilmesinin ardından bölgede inşaat çalışmalarına başlanarak hızla devam ettiğini belirten Tunç;"Daha önce hayali bile kurulamayanları bir bir gerçekleştirdik. Tünel, köprü ve viyadükler yaptık. Dağları deliyoruz, vadileri aşıyoruz. Kentlerimiz, bölgelerimiz arasındaki mesafeyi kısaltıyoruz"dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Tunç Kozcağız Kumluca Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title