Haberler

Milletvekili Tunç: "Köylerdeki Eksiklikleri Gideriyoruz"

Bartın merkeze bağlı Kozcağız Beldesi Hocaoğlu Köyü Muhtarı Mustafa Yurt ve azaları AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç’u TBMM’de ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Bartın merkeze bağlı Kozcağız Beldesi Hocaoğlu Köyü Muhtarı Mustafa Yurt ve azaları AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç'u TBMM'de ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Tunç, AK Parti'nin 14 yılda Türkiye'yi şehirleriyle, belde ve köyleriyle birlikte daha yaşanılabilir hale getirdiğini belirterek, "KÖYDES projesi ile Bartın'a 100 milyon lira tutarında yatırım yaptık. Köydes Projesi ile köylerde önemli hizmetler gerçekleştirdik. 2016 yılında da Köydes Projesi kapsamında köylerin yol ve içme suyu sorunlarındaki eksiklikleri gidermenin gayreti içerisindeyiz. Bartın'da 264 köy bulunuyor. Köydes Projesi için köylerimize 2005-2016 yılları arasında bini aşkın proje için toplam 100 milyon lira harcadık. Suyu olmayan, yolu olmayan köyümüz kalmasın diye çalışıyoruz" diye konuştu.

Muhtar Mustafa Yurt ve azaları da köyde yaptıkları çalışmalar hakkında Milletvekili Tunç'a bilgi verdiler. Muhtar Yurt ve azalar, Milletvekili Tunç'a TBMM'deki çalışmalarında kolaylıklar dileyerek kendilerine sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiler. Milletvekili Tunç hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozcağız Beldesi Mustafa Yurt Yılmaz Tunç Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title