Haberler

Milletvekili Tunç Kapalı Spor Salonu Yapacaklarını Açıkladı

Güncelleme:

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'ın Kurucaşile ilçesine Kapalı Spor Salonu yapacaklarını belirterek, proje ihalesinin 30 Ekim 2013 tarihinde Bartın İl Özel İdaresinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Proje İhalesi 30 Ekim'de

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'ın Kurucaşile ilçesine Kapalı Spor Salonu yapacaklarını belirterek, proje ihalesinin 30 Ekim 2013 tarihinde Bartın İl Özel İdaresinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Tunç, Milli Eğitim Bakanlığının 2013 yılı yatırım programına alınan Kumluca Çok Programlı Lisesinin yanına inşa edilecek olan Kapalı Spor Salonu için yer tahsisi ve imar çalışmalarının sona erdiğini, 30 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan zemin etüdü ve proje ihalesinin ardından proje çalışmalarının yapılacağını ve akabinde de yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Bartın'da Spor alanında Büyük Yatırımlar

Milletvekili Tunç, Bartın'da spor alanında çok önemli eserler ortaya koyduklarını belirterek, Amasra Kapalı Spor Salonu ve Akcamescit Kapalı Spor Salonlarının yapımını tamamlayarak hizmete açtıklarını, Abdipaşa Kapalı Spor Salonunun inşaatına başladıklarını, Kurucaşile Spor Salonunun ihale aşamasında olduğunu, Arıt Kapalı Spor Salonu için de Spor Toto teşkilatından yüzde 50 hibe desteği ile yapımını gerçekleştireceklerini, Hasankadı Spor Salonu projesini de Gençlik ve Spor Bakanlığına sunduklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın Kapalı Yüzme Havuzunun yapım ihalesini gerçekleştirdiklerini belirterek, Bartın Çok Amaçlı Spor Salonunun (Sporcu Fabrikasının) 4 Kasım tarihinde yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi. Bartın Gençlik Merkezi inşaatında da sona yaklaştıklarını belirten Milletvekili Tunç, Ömertepesi Stadını Bartın'a kazandırdıklarını, Atatürk Stadyumunun çim saha ve tirübünleri ile yenilenmesini sağladıklarını, Kozcağız Sentetik Sahasının ışıklandırmaları ile birlikte hizmete açtıklarını, Kumluca, Abdipaşa ve Hasankadı beldelerine spor tesisleri kazandırdıklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Ulus, Kurucaşile ve Amasra ilçeleri ile Kumluca ve Abdipaşa beldelerine sentetik çim saha kazandırmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılmaz Tunç Kurucaşile Ak Parti Bartın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title