Haberler

Milletvekili Tunç, "Eldeş Göleti ve Sulama Tesisi İnşaatı 17 Aralık'ta İhale Edilecek"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Eldeş köyünde proje çalışmaları tamamlanan Eldeş Göleti ve Sulama Tesisi inşaatının 17 Aralık’ta DSİ 23. Bölge Müdürlüğü’nce Kastamonu’da gerçekleştirileceğini açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Eldeş köyünde proje çalışmaları tamamlanan Eldeş Göleti ve Sulama Tesisi inşaatının 17 Aralık'ta DSİ 23. Bölge Müdürlüğü'nce Kastamonu'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Tunç, Bartın'da DSİ'nin yatırım programında iki adet gölet inşaatı bulunduğunu belirterek, bunlardan birinin Ulus Eldeş Göleti olduğunu ve yapım ihalesinin yarın gerçekleştirileceğini, diğer projenin ise Kurucaşile Aydoğmuş Göleti olduğunu ve proje çalışmalarının devam ettiğini önümüzdeki günlerde bu göletin de yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.

ULUS'UN İÇME SUYU PROBLEMİNİ KÖKTEN ÇÖZECEK

Ulus Eldeş Göleti ve Sulama Tesisinin, Karakuz Deresi üzerinde inşa edileceğini belirten Milletvekili Tunç, proje ile 870 dekar arazinin sulanacağını ayrıca Ulus İlçesine yılda 1,2 milyon metreküp içme suyu sağlanarak, Ulus'un içme suyu probleminin kökünden çözüleceğini söyledi.

AYDOĞMUŞ GÖLETİ 390 DEKAR ARAZİYİ SULAYACAK

Kurucaşile Aydoğmuş Göleti ve Sulama Tesisinin ise Tekkeköy Deresi üzerinde inşa edileceğini belirten Milletvekili Tunç, bu göletin de 390 dekar araziyi sulayacağını, yine Kurucaşile İlçesine yılda 750 bin metreküp içme suyu sağlanarak, Kurucaşile ilçesinin içme suyu probleminin de çözülmüş olacağını söyledi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title