Haberler

Milletvekili Tunç'dan Yol İncelemesi

Güncelleme:

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra Tüneli bağlantı yolları çalışmalarını inceledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, inceleme sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilde karayollarında büyük çalışmalar yapıldığını, iktidarları döneminde hiç bölünmüş yolu olmayan Bartın'a 60 kilometre bölünmüş yol kazandırdıklarını söyledi.

Bartın-Çakraz arasında 25 kilometre duble yolu tamamladıklarını, Çakraz-Kurucaşile arasındaki geliş ve gidişli 22 kilometre uzunluğundaki 5 tünelden ikisinin tamamlanma aşamasına geldiğini aktaran Tunç, şöyle konuştu:

"Bölgemiz için önemli yatırımlardan biri olan Amasra tüneli de tamamlandı ve bağlantı yolları yapılıyor. Bartın-Amasra arasındaki 17 kilometre uzunluğundaki virajlı yollardan 30 dakika süren güzergah, tünelin hizmete girmesiyle 6 kilometreye düşecek ve ulaşım da 5 dakikaya inecek. Böylece  il merkezimiz ile tarihi ve turistik ilçemiz Amasra'mız birleşmiş olacak. Bunun yanında hizmete giren Amasra yolcu iskelesi sayesinde de dünyanın her yerinden Amasra'ya deniz yoluyla da ulaşım sağlanmış olacak." - Bartın

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title