Haberler

Milletvekili Tunç Amasra Tüneli ile İlgili Açıklama Yaptı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Açılışı 3 ay önce Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımı ile gerçekleştirilen Amasra Tünelinde bulunun havalandırma fanları, acil durum telefonları ve tünel girişindeki bağlantı yolları üzerindeki elektrik direklerinin bazılarının kaldırılması ile ilgili olarak basında çıkan haberler hakkında bir açıklama yaptı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Açılışı 3 ay önce Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımı ile gerçekleştirilen Amasra Tünelinde bulunun havalandırma fanları, acil durum telefonları ve tünel girişindeki bağlantı yolları üzerindeki elektrik direklerinin bazılarının kaldırılması ile ilgili olarak basında çıkan haberler hakkında bir açıklama yaptı.

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç açıklamasında, tünel içerisindeki kaldırılan malzemelerin, ihale şartnamesine uygun olmadığı için kaldırıldığını belirterek, Karayolları 15.Bölge Müdürlüğünün denetimi dahilinde tespit edilen ve şartnameye uygun olmadığı belirlenen malzemelerin yerine en kısa sürede şartnameye uygun olan malzemelerin getirtilip, takılacağını vurguladı. Milletvekili Tunç, Aydınlatma direklerinin bazılarının kaldırılması ile ilgili olarak ta, Karayollarının standartlarına uygun aydınlatma yapılacak şekilde yeni bir düzenleme yapılacağını belirtti.

Amasra Tünelinin Bartın ile Amasra arasındaki ulaşımı çok rahatlattığını belirten Milletvekili Tunç, bağlantı yolları ile viyadükler, kavşaklarla birlikte 1100 metre uzunluğundaki tünelin 75 milyon liraya malolduğunu söyledi. Tunç, Amasra ve Bartın için tarihi bir yatırım olan Amasra Tünelinde ulaşımı aksatacak hiçbir sorun bulunmadığını sözlerine ekledi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Bartın Amasra Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

kuruçaşileli sabri:

yılmaz tunc resmen yalan söylemiş karayolları hakkında bilgisi olmadıgını çelikler inşaat açıklama ayptı GECE SÖKMÜŞLER dedi. Yılmaz tunç önce bartını tanısın 2014 kış ayında belli etti zaten karayollarındaki resmi kar kürüme makinalarının neden yattığınıda açıklayamamıştı aba tv de acaba yılmaz tunç karayolları bartın müdürünün ismini biliyomuki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title