Haberler

Milletvekili Tayyar'dan 'Azgın Azınlık' Tweeti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Nobel kimya ödüllü bilim adamı Aziz Sancar'ın açıklamasını da paylaşarak attığı tweette, "Bizim azgın azınlığın son umudu Putin'di, şimdi ne olacak" ifadelerine yer verdi.

Daha önce de kendi sosyal medya hesabından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e tepki gösteren ve sert ifadelerle eleştiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bu kez ise Nobel ödüllü ikinci Türk bilim adamı olan Prof. Dr. Aziz Sancar'ın açıklamalarını paylaşan bir tweet attı. Sancar'ın, "Çarlık dönemi bitti. Hasta adam Türkiye değil, Rusya'dır" açıklamalarını paylaşan Tayyar, yaptığı yorumda ise "Bu kötü haber. Bizim azgın azınlığın son umudu Putin'di, şimdi ne olacak" ifadelerini kullandı.

Rus uçağının düşürülmesinin ardından başlayan kriz döneminde Tayyar, aynı sosyal medya hesabından, "Daha önce Putin ve Rusya'yı ne çok ciddiye alıyormuşum. Çocuk gibiler sahiden. Mıy mıy mıy" ile "Putin artık siyasetin değil Yeşilçam'ın konusudur. Cem Yılmaz'la ortak senaryo yazabilir" ifadelerini paylaşmıştı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Vladimir Putin Şamil Tayyar Gaziantep Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

AKPKKLILARMobil-IOS:

Bu adam insan olamaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title