Haberler

Milletvekili Taşcı, Hastane İnşaatını İnceledi

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, 350 yataklı yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, 350 yataklı yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Ergün Taşcı'ya Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer de eşlik etti. AK Parti Ordu Milletvekili Taşcı hastane inşaatını gezerken Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Nurdoğan Karadağlıoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Ergün Taşcı hastane incelemesini tamamladıktan sonra yaptığı açıklamada, "Fatsa ve arkasında bulunan altı ilçe başta olmak üzere bölgemize hizmet verecek olan hastanemizin tamamlanma aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle böyle bir eserin düşünülmesi, tasarlanması, planlanması ve bütçeye konulmasında ciddi bir emek var. Bu çalışmayı uzun süredir takip eden siyasi kadrolarımıza ve gönülden destekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum. Gezdiğimiz zaman bu muhteşem eseri daha güzel anlıyoruz. 45 bin metrekare kapalı alanı olan 27 dönüm arazi üzerine oturmuş, denize tepeden bakan çok muhteşem bir yapıya sahip olduğumuzu dile getirmek istiyorum. Ünye'de de buna benzer bir eserimiz var. Ordu'da da Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'un katkılarıyla güzel bir hastane inşa edeceğiz. Allah hiç kimseyi hastanelere düşürmesin ama eksikliğini de göstermesin. Bölgemiz için hastanemiz güzel bir sayfa olacak. İnsanlar hijyenik ve modern bir alanda sağlık hizmetleri alacaklar. Güzel bir açılış ile de bu çalışmayı tüm bölgemize duyurmayı amaçlıyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Ak Parti Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title