Haberler

Milletvekili Şükrü Nazlı Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle, mezun olduğu Abdurrahman Paşa İlkokulu’nu ziyaret etti.

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle, mezun olduğu Abdurrahman Paşa İlkokulu'nu ziyaret etti.

Nazlı, kendisini kapıda karşılayan Okul Müdürü Emin Karabacak ile görüşüp, okulun son durumu hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra okuyup mezun olduğu sınıfı ziyaret eden Milletvekili Nazlı, "Abdurrahman Paşa İlkokulu benim hayatımda çok güzel bir yere sahip, burada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum" şeklinde konuştu.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Şükrü Nazlı, "Ben de sizin gibi bir zamanlar bu sıralarda öğrenciydim. Sizler bizim için önemlisiniz. Sizlerde okuyup, ileride bizimlerin yerine geçeceksiniz.Bunun için sizlere tavsiyem; çok çalışmanız" diye konuştu.

Öğretmen ve öğrenci velileriyle de görüşen Nazlı, Kütahya'nın okullaşma oranında çok iyi durumda olduğunu kaydetti.

Bu arada, Okul Müdürü Emin Karabacak, Milletvekili Şükrü Nazlı'nın öğrencilik yıllarında çekilen siyah-beyaz çerçeveli bir fotoğrafını hediye etti. Hediye karşısında duygulanan Nazlı, "Bu benim için büyük sürpriz oldu" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Karabacak Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title