Haberler

Milletvekili Şükrü Nazlı'dan Emet'e Gençlik Merkezi Müjdesi

Kütahya’nın Emet ilçesinde AK Parti Gençlik Kollarınca düzenlenen ‘Genç kürsü’ etkinliğinde gençlerle buluşan Ak Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Gençlik Merkezi müjdesi verdi.

Kütahya'nın Emet ilçesinde AK Parti Gençlik Kollarınca düzenlenen 'Genç kürsü' etkinliğinde gençlerle buluşan Ak Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Gençlik Merkezi müjdesi verdi.

Ak Parti İlçe Teşkilatınca düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak için Emet ilçesine gelen Milletvekili Şükrü Nazlı, Referandum çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatı ile beraber, esnaf ziyaretleri yaptı. Daha sonra Emet Meslek Yüksek Okulu Amfisinde "Genç kürsü" etkinliğinde gençlerle buluşan Milletvekili Nazlı, Emet'e kısa sürede faaliyete geçecek olan Gençlik Merkezi müjdesi verdi.

Milletvekili Şükrü Nazlı, Belediye Başkanı Mustafa Koca, AK Parti Emet İlçe Başkanı Avukat Mehmet Yağcıklı ve Emet Ak Parti teşkilatları ile birlikte Emet belediyesinin en alt katında bulunan depoyu gezdi. Geçmiş yıllarda içerisinde bulunan 15'ten fazla dükkan ile iş hanı olarak kullanılan ve halen belediye deposu olan alanın restorasyon ve tadilatla merkezde gençlerin kullanabileceği bir Gençlik Merkezi olarak kullanılması sağlanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığından gerekli olurların alındığı ve kısa sürede başlayacak olan Gençlik Merkezi içerisinde gençler için masa tenisi, bilardo salonu, okuma salonu, bilgisayar salonu, sosyal ve kültürel faaliyet alanları yapılacak. Emet ilçesi Hisarlık mevkiinde yapımı için ayrılan ve arsası bakanlığa devredilen gençlik merkezi projesinin aynen devam edeceğini belirten Milletvekili Nazlı;"Emet'e büyük Gençlik Merkezi yapılırken, gençlerimizin merkezde bulunan bu salonda da sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını gidermelerini amaçlıyoruz. Belediyemizin en alt katında bulunan bu geniş salon gençlerimiz için kısa sürede faaliyete geçirilecek. Bakanlığımızdan konu ile ilgili gerekli girişim ve olurlar alınmıştır. Gerekli tadilat, restorasyon ve yapıma hemen başlanarak bu alanı geçlerimizin kullanımına açacağız "dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Kütahya Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title