Haberler

Milletvekili Seçimlerinin Ardından

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Çiçekdağı ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Çiçekdağı ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çetinkaya ve Arslan ile beraberindekiler, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu ve partililer tarafından ilçe girişinde karşılandı.

Fevzi Çakmak Mahallesinde bir konuşma yapan Çetinkaya, ilçe halkının kendilerine büyük destek sağladığını ve AK Parti'nin Kırşehir'de 2 milletvekili çıkarmalarında büyük emekleri olduğunu belirtti. Çiçekdağı başta olmak üzere, tüm ilçelerin ve köylerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bildiklerini ifade eden Çetinkaya, çözümler ve yeni projelerin hayata geçirilmesini sağlayacaklarını vurguladı.

1 Kasım seçiminin sadece Türkiye için değil, bölge coğrafyası içinde büyük önem arz ettiğini dile getiren Arslan da, milletin iradesiyle Türkiye'nin ve bölgenin huzura kavuşacağını kaydetti.

Kırşehir'e ve Türkiye'ye yapılan hizmetlerin devam edeceğin vurgu yapan Arslan, sözlerine devam etti:

"Tüm ziyaretlerimizde, 1 K?sım seçimlerinde vatandaşımızın vereceği kararın başımızın üzerinde olduğunu söyledik. Türkiye'yi dağıtmak, kaosa sokmak ve hizmet edilmez bir hal almasını istediler. Ancak sizler buna izin vermediniz, istikrar, huzur istediniz. AK Parti'yi tek başına iktidara taşıdınız. Türkiye'yi hizmet kadrolarında yarınlara taşımak istiyoruz. Çiçekdağımız ve Kırşehirimiz tam destek verdi. Minnettarız, müteşekkiriz. Şehrimize ve ülkemize hizmet yarışımız durmadan, aksamadan devam edecektir."

AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu'da ilçelerinde seçimlerden birinci parti olarak çıktıklarına dikkati çekerek, ilçe halkına teşekkür etti.

Teşekkür ziyaretine, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mikail Arslan Çiçekdağı Kırşehir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title