Haberler

Milletvekili Seçimlerine Doğru

Milletvekili Aday Adayları İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor.

Milletvekili aday adayları ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Ahmet Kesik, kalabalık bir heyetle Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Derbent ve Doğanhisar ilçelerini ziyaret etti.

Kesik, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, hizmet etmenin kendisini çok mutlu edeceğini, belirterek, "Maliye Bakanlığı döneminde Konya'nın bütün yörelerine katkı yaptığımı düşünüyorum. Daha fazla hizmet etmek için siyaseti tercih ettim. 12 Haziran seçimlerinde Meclis çatısı altında hizmetin en iyisini yapmak amacındayım" dedi.

-PROF. DR. İLHAN YELİKAYA-

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya da çalışmalarını sürdürüyor.

Aday adaylığı başvurusundan sonra Seydişehir, Beyşehir, Hüyük ve merkez ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Yerlikaya, ziyaret programlarını Hadim, Taşkent, Bozkır, Güneysınır ve Akören ilçeleriyle sürdürdü.

İlk olarak sabah saatlerinde Hadim'e gelen Yerlikaya, beraberindeki AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Nasır Ersöz ile AK Parti İlçe Başkanı Ali Singil'i makamında ziyaret etti.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'nu da ziyaret eden Yerlikaya, daha sonra Taşkent Belediye Başkanı Ali İhsan Camgöz ile bir araya geldi. Yerlikaya, ardından AK Parti Güneysınır İlçe Başkanı Ahmet Erol'la görüştü.

Yerlikaya, ziyarette, AK Parti Hükümeti'nin Konya'da 8 yılda eğitim, sağlık, ulaşım ve tarım başta olmak üzere birçok alanda önemli hizmetleri gerçekleştirdiğini vurguladı.

AK Parti'nin dürüst şeffaf ve milletin değerlerine saygılı bir siyaset izlediğini anlatan Yerlikaya, halkın başarılarını takdir ettiği AK Parti'nin gerçekleştirdiği hizmetlere katkıda bulunabilmek amacıyla vekil aday adayı olduğunu bildirdi.

Yerlikaya, daha sonra Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir ile Akören Belediye Başkanı Tahir Dinç ve AK Parti Akören İlçe Başkanı Fahrettin Dinç'i ziyaret etti.

-RECEP KONUK-

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Recep Konuk da Ereğli ve Karapınar'da partililerle bir araya geldi.

Konuk, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı'nda Konya ve Ereğli için neler yapacağı hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Karapınar AK Parti İlçe Teşkilatı'nda Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Uğurlu ve partililere bir araya gelen Konuk, burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Sadece temenni etmek, sadece dilemek, sadece 'ne güzel olur' demek yetmiyor, yetmez. Daha çok demokrasi, daha zengin ve müreffeh bir Türkiye, daha çok iş, daha çok aş, dünya milletler ailesi içinde itibarı ve gücü ile belirleyici konumda olan bir Türkiye için işin ucundan tutmak, gelişmiş ilk on ekonomi içinde ülkemizin yer alması için taşın altına elinizi koymak gerekir. Hizmet için AK Parti'den aday oldum. Biz çiftimizin, esnafımızın, memurumuzun sorunlarını çözmek için buradayız."

-OYLUN ÖRGE-

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Oylun Örge ise AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek destek istedi.

Örge, çalışkan azimli, hırslı, dürüst ve hoşgörülü bir insan olduğunu belirterek, "Çabuk öğrenirim. Yorulmak nedir şimdiye kadar bilmedim. Eğitimin önemine inanırım. Bu işi iyi yapacağıma, halkımızı mahcup etmeyeceğime inanıyorum. Halkın sesi olmak, onlara hizmet etmek istiyorum. Seçildikten sonra ulaşılamayanlardan değil, iki tuşla karşınıza çıkanlardan olacağım" diye konuştu.

-DOĞRUÖZ, DP'DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI-

Veteriner Hekim Ümit Doğruöz, Demokrat Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Doğruöz, mevcut vekillerin Konya ve Seydişehir'i istenilen ölçüde temsil edemediklerini iddia ederek, bu nedenle aday olmaya karar verdiğini söyledi

Kalıcı hizmet yapmak için gayret göstereceğini dile getiren Doğruöz,

"Alternatif parti yok diye düşünmeyin, alternatif Demokrat Parti'dir. İşsizlik, yolsuzluk, yoksulluk Türkiye'nin kaderi haline getirilmiştir. İktidar tarafından her gün çizilen pembe tablolarla halkımız kandırılmaktadır" dedi.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title