Haberler

Milletvekili Seçiminin Ardından

AK Parti Sakarya milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen, Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu ile İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sapanca İlçe Başkanlığı'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Sakarya milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen, Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu ile İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sapanca İlçe Başkanlığı'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dişli, burada yaptığı konuşmada, kadınların siyasetteki gücünü ilk keşfedenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti.

Seçim sonuçlarına değinen Dişli, şunları söyledi:

"Şu an bir koalisyon hükümeti gündemde olsaydı bu hükümetin kurulması en iyi şartlarda ocak aynı bulacak, o sırada piyasalar altüst olacaktı. Ülke yine bir kaosa sürüklenecek ve malum güçlerin tam istedikleri olacaktı. Yaptığınız çalışmalar, Türkiye'nin geleceği için çok önemli çalışmalardı. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun."

İsen ise Sapanca ve Serdivan'da alınan sonuçların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Buralarda homojen bir seçmen yapısı yok. Buna rağmen Sapanca'da çok büyük bir sonuç elde edildi. Sapanca'ya çok teşekkür etmek istiyorum. Bu büyük bir başarıdır" dedi.

İlçe Başkanı Nazmi Bostancı da bine yakın ev ziyareti ve üye çalışmaları gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, kadınlar kolu üyelerine ve yöneticilerine teşekkür etti.

İlçede Saadet Partisi ve MHP'nin oylarının düştüğünü, AK Parti'nin ise arttığını kaydeden Bostancı, her iki partinin seçmenlerinin AK Parti'ye teveccüh gösterdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa İsen Ak Parti Sakarya Sapanca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title