Haberler

Milletvekili Seçiminin Ardından

CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, Kastamonu'da en az bir milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirtti.

CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, Kastamonu'da en az bir milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirtti.

Bıyıklı, 1 Kasım Genel Seçimi değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, bir seçimin daha geride bırakıldığını, Kastamonu'da kırgınlık ve dargınlık yaşanacak bir olay yaşanmamasının kendileri açısından sevindirici olduğunu söyledi.

Kastamonu'da 7 Haziran'da gerçekleştirilen seçime göre 1 Kasım'da bir miktar oy kaybı yaşadıklarını ifade eden Bıyıklı, şöyle konuştu:

"7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar olağanüstü olaylar yaşandı. Hedefimiz Kastamonu'da en az bir milletvekili çıkarmaktı, bunu gerçekleştiremedik. Yakın zamanda bir erken seçim görünmüyor. Çünkü AKP tek başına iktidar oldu. Espriyle karışık AKP tek başına iktidar oluncaya kadar bu seçimlerin tekrarlanacağı değerlendirmesi yapılıyordu. İkinci tekrarda AKP tek başına iktidar oldu."

CHP Kastamonu Milletvekili adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu da 7 Haziran'dan sonra yaşanan terör olaylarının, birilerinin oy alabilmek için tetiklediği gibi görüldüğünü iddia etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin CHP'nin zorlamasıyla seçmene bir takım vaatler vermek zorunda kaldığını ileri süren Çelebioğlu, verilen sözlerin yerine getirilip getirilmemesinin takipçi olacaklarını kaydetti.

Toplantıya CHP Kastamonu Milletvekili adayları Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title