Haberler

Milletvekili Seçiminin Ardından

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, "Millet, 1 Kasım'da kaprisinin peşinde koşanın, siyasal fantezi peşinde koşanın, toplumun gerçekliğine dokunmayanın defterini dürdü" dedi.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, "Millet, 1 Kasım'da kaprisinin peşinde koşanın, siyasal fantezi peşinde koşanın, toplumun gerçekliğine dokunmayanın defterini dürdü" dedi.

Bostancı, resmi olmayan sonuçlara göre kendisiyle birlikte AK Parti'den Amasya Milletvekili seçilen Haluk İpek ile Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bahadır Bakıcıoğlu ve beraberindeki partililerle Gümüşhacıköy ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda kendilerini destekleyen vatandaşlara teşekkür ederek, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

Milletin 7 Haziran seçimlerinde muhalefete bir ölçüde kredi verdiğini savunan Bostancı, şöyle konuştu:

"Millet dedi ki; 'AK Parti'nin yanında siz de iktidar ortağı olun, madem bu kadar heveskarsınız onun yanında olun, birlikte koşun bakalım" dedi. Onlar ne yaptılar, milletin derdi ile uğraşmak yerine gözlerini açtılar saray, kapadılar saray. Dediler diktatör, dediler saray. AK Parti hasımlığı, bütün türküleri bunların üzerine oldu. Millet, 1 Kasım'da kaprisinin peşinde koşanın, siyasal fantezi peşinde koşanın, toplumun gerçekliğine dokunmayanın defterini dürdü. Eğer biraz bu ülkenin tabanından yükselen o sesleri duyabilselerdi, sarayla, o insanla uğraşmazlardı. O insanı bu milletin nasıl sevdiğine milyonlar şahittir. Bu seçim boyunca meydanlarda hep bir ağızdan bir dua ettik, bir sözü haykırdık. Allah'ın izniyle pazar günü bu millet helal oylarıyla bu duayı gerçek kıldı. Bu ülkede yolları yapan, hastaneleri yapan, milletin gönlüne gönül köprüleri kuran AK Parti. Siz değerli hemşehrilerimizin verdiği destekle yolumuza devam edeceğiz."

Amasya Belediye Başkanı Özdemir, AK Parti İl Başkanı Ünek ve AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bakıcıoğlu da seçmene teşekkür ederek, meydanda partililerle halay çektiler.

Kaynak: AA / Yerel

Cafer Özdemir Naci Bostancı Ak Parti Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title