Haberler

Milletvekili Seçiminin Ardından

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'yi iktidara taşıyan seçmenlere teşekkür etti.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'yi iktidara taşıyan seçmenlere teşekkür etti.

AK Parti ilçe binasında toplanan vatandaşlara teşekkür eden Yüksel, 1 Kasım'da yapılan genel seçimlerin ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu vurguladı. Suşehri ilçe merkezi ve köylerinde 18 bin 518 seçmenin bulunduğu belirten Yüksel, "İlçemizde kullanılan 16 bin 35 oyun 12 bin 334 oyunu alarak diğer partileri geride bırakan AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının bayram sevincini yaşıyoruz" dedi.

1 Kasım seçimlerinin ülke için oldukça önemli olduğunu ve Türkiye üzerinde oynanan oyunların boşa çıktığını ifade eden Yüksel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sizler bu oyunun bozulmasında önemli bir rol aldınız. 1 Kasım milletvekilliği genel seçimlerinde teveccühünüze mazhar olduk. Bizlere inandınız, güvendiniz, arkamızda durdunuz. Şuna inanınız ki bizlere verdiğiniz emaneti, duyduğunuz güveni, bizlere yönelişinizi asla ve asla boşa çıkarmadık, çıkartmayacağız. Gelecek güzel günlere emin adımlarla güvenle hep beraber yürüyeceğiz. Sizlere verdiğimiz sözlerin arkasındayız, sizlerden aldığımız gücü yine sizler için kullanacağız. Birlikteliğimizi bozmadan, durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden ilçemiz için, sizler için çalışacağız. Seçim sonuçları ilçemize, ilimize, Türkiye'mize ve bizi bekleyen dünya mazlumlarına hayırlar getirsin inşallah. Millete hizmet yolunda 1 Kasım seçimleri çalışmalarımız esnasında, bizleri evinde, iş yerinde, hanesinde ağırlayarak misafirperverliğinizi bir kez daha göstermiş oldunuz."

Kaynak: AA / Yerel

Fazlı Yüksel Ak Parti Türkiye Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title