Haberler

Milletvekili Samani Aksulu Muhtarlarla Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu ilçesinde mahalle muhtarları ile buluştu.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu ilçesinde mahalle muhtarları ile buluştu.

Aksu Muhtarlar Derneğinde konuşan Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu için yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. EXPO 2016'nın Aksu'ya kazandırılmasında gösterilen çabayı anlatan Hüseyin Samani, EXPO sayesinde Aksu'ya birçok hizmetin geleceğini söyledi.

Her kış yaşanan sel baskınlarının artık Aksu'nun çilesi olmaktan çıkacağını belirten Samani, "Aksu modern yollarla donatılacak. Daha birçok hizmet Aksu'ya kazandırılacak. Aksu Belediyesinin de çalışmalarıyla ilçemizin çehresi değişecek. Aksu halkı kazanacak" diye konuştu.

Aksu'nun ilçe statüsüne kavuşturulması için ortaya konan çalışmalara da değinen Hüseyin Samani, muhtarlara, "Aksululuk bilinci"nin herkes tarafından benimsenmesi gerektiğini söyledi. Samani, Aksu'nun A sınıfı bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Ben gittiğim yerlerde 'Murtunalıyım' demiyorum. 'Aksuluyum' diyorum. Sizler de bu bilinçle hareket edin. İlçemizi kalkındırmak için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

Aksu Belediyesinin ilçede büyük işler başaracağına inancının tam olduğunu dile getiren Hüseyin Samani, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bir birimi olan Aksu Semt Polikliniğinin kısa sürede hizmete gireceğini açıkladı. Samani, ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili her türlü desteği sağlamaya çalışacağını vurguladı.

Hüseyin Samani, Aksu Kaymakamı Veysel Özgür, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Aksu İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Samani Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title