Haberler

Milletvekili Salih Fırat'tan, Köylere Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak Doyran köyü ile ziyaretlerine başlayan Milletvekili Fırat'ı burada kalabalık bir grup karşıladı. Daha sonra merkeze bağlı, Hezırgın, Daluca, Battalhöyük, Kulafhöyük, Ilıcak, Uğurca, Durak, Pınarbaşı, Malpınar, Burç, Küçük Burç, Kuyulu Altunlar, Ağcin, Gümüşkaya, Işıklı, Kılıçlar, Mirza ve Maloğlu köylerini ziyaret etti. Köylülerin sıcak ilgisiyle karşılaşan Fırat, burada köylülere tarım alanındaki beyannameler hakkında bilgiler verdi.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye açısından milat olacağını belirten Milletvekilli Fırat, "Gittiğimiz tüm köyler 7 Haziran'dan beri yaşanan bu olumsuzluklar yüzünden güçlü bir AK Parti iktidarına ihtiyaç duyduklarını söylüyorlar. Bizler daha güçlü AK Parti iktidarı için gece gündüz durmadan çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Seçim beyannamemizdeki tüm vaatlerimizi vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Başbakanımızda belirtmişti, gübrede ve yemde KDV'yi kaldırıyoruz ve Taşeron işçilerimizden asli işi yapanları kamuda istihdam edeceğiz. Biz Ak Parti olarak yapamayacağımız vaatleri vermeyiz. 14 yıl öncede verdiğimiz vaatler bakın hepsi şuan ortada. Cumhuriyet döneminde yapılamayan hizmetler 13 yıllık Ak Parti hükümetinde tas tamam yapıldı. İnşallah 1 Kasım'da Adıyaman'da kendine yakışanı yapıp 5-0'ı yapacaktır" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Fırat Adıyaman Ak Parti Doyran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title