Haberler

Milletvekili Şahin, Şifa Mahallesini Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Tabandan aday bulamayan muhalefet, çatıdan inme adayla Cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışacak" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Tabandan aday bulamayan muhalefet, çatıdan inme adayla Cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışacak" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve partililerle birlikte Şifa Mahallesi Muhtarı Osman Korkmaz'ı ziyaret eden Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şahin, muhalefeti sert bir dille eleştirerek, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız, bu ülkeye 12. Cumhurbaşkanı olmak için adaylığını açıkladı. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, vizyonuyla beraber yapacaklarını açıkladı. 12 yıldır bu ülkede bütün vatandaşların dertleriyle dertlenen Başbakanımızın, ilk turda Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyorum. Diğer tarafta da HDP'nin Genel Başkanı ile çatıdan gelen, tabandan bir türlü aday bulamayan muhalefet, çatıdan inme bir adayla yarışa girecek. 'Ekmek için Ekmeleddin' diyorlar. Tabi bu sloganı duyunca aklımıza 40'lı, 50'li yılların kıtlık dönemleri aklımıza geliyor. Bu tarzda çıkışlar yanlış. 1950-1960'lı model siyaset tarihin karanlık sayfalarında yer alıyor. AK Partiyle beraber ülkemiz, ekonomik yönden, insan hak ve özgürlükleri, birlik, beraberlik ve kardeşliğin tahsisi noktasında ciddi kazanımlar elde edildi" şeklinde konuştu.

Şifa Mahallesi Muhtarı Osman Korkmaz ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorun ve isteklerini dile getirdi.

Korkmaz, "Malatya'nın büyükşehir olmasından dolayı biraz sıkıntılarımız var. İnşallah bunları hep beraber, el birliğiyle aşacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Korkmaz Murat Turgut Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title