Haberler

Şahin: Gülen, İade Edilince Hayırsız Ada'ya Konulsun

Güncelleme:

AK Parti'li Mehmet Ali Şahin, Fethullah Gülen'in, PKK elebaşısı Öcalan'ın kaldığı İmralı Adası'nın komşusu olan Hayırsız Ada'ya konulmasını gönlünden geçirdiğini söyledi.

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in, terörist başı Abdullah Öcalan ile arasında bir fark olmadığını ve Türkiye'ye geldiğinde Hayırsız Ada'ya konulmasını istediğini söyledi.

İDAM KARARINA TAM DESTEK

Türkiye'nin dört bir yanında devam eden demokrasi nöbetleri, Karabük meydanında aralıksız sürüyor.

FETÖ 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği başarısız darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydana dökülen vatandaşlar, demokrasi nöbetini sürdürüyor. Darbe sürecini kınayan vatandaşlar, idam kararına ise tam destek veriyor.

"ÇOK ŞEREFSİZ BİR İHANET"

Karabük kent meydanında toplanan vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, zaman zaman ihanetlere uğramış olan Türk milletinin 15 Temmuz'da çok çirkin ve çok şerefsiz bir ihanetle karşı karşıya kaldığını söyledi.

"ONA EN UYGUN HAYIRSIZ ADA"

FETÖ terör örgütünün PKK ile arasında ne fark var diye soran Şahin, " Terörist başı Abdullah Öcalan ile Fethullah Gülen arasında ne fark var, fark mı var? O nedenle PKK terör örgütünün terörist başının lideri Abdullah Öcalan nasıl İmralı'da cezasını çekiyor. FETÖ terör örgütünün başı Fehullah Gülen de Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümeti'nin uğraşları sonucu inanıyorum ki, Türkiye'ye iade edilecektir. O da Türkiye'ye gelecek bağımsız yargı organları karşısında yargılanacak ve Türkiye'ye, milletimize karşı girişmiş olduğu bu hainane eylemlerinin hesabını verecektir. Fethullah Gülen Türkiye'ye iade edildiğinde ona da uygun bir ada buluruz. Hatta Abdullah Öcalan ile komşu olmasını gönlümden geçiriyorum. Ona en uygun ada hayırsız adadır. İmralı'nın hemen yanındaki hayırsız ada" dedi.

Milletvekili Şahin'in konuşması sık sık 'İdam İsteriz' sloganları ile kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Şahin Abdullah Öcalan Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title