Haberler

Milletvekili Şahin'den Karaca Köyüne Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yazıhan ilçesine bağlı Karaca köyünü ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yazıhan ilçesine bağlı Karaca köyünü ziyaret etti.

ANAP döneminde eski bakanlardan metin Emiroğlu dışında ilk kez bir iktidar partisini milletvekili olarak Karaca köyünü ziyaret ettiği bildirilen Şahin, köylülerle Karaca Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetler, çözüm süreci ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yapılan saldırı ile ilgili açıklamalar yapan Milletvekili Mustafa Şahin, "Hacı Bektaş Veliyi anma etkinliklerinde Başbakan yardımcımızı yuhalayanları ve ona yumruk atan şahsı kınıyorum. Eminim ki orda o felsefeyi özümseyen bütün arkadaşlarımız kınadılar, şiddetle lanetlediler. Bunu yapanlar,yaptıranlar bir araya gelmemizi hazmedemeyenlerdir. Biz hep beraber bir Türkiye'yiz. Hep beraber bir değeriz. Benim Alevi Müslüman mı Sünni Müslüman mı,başka bir mezhebin müslümanı mı olduğuma ben karar vermiyorum ki. Bu topraklarda yaşamışsınız. Cenabı Allah bize buraları sevdirmiş,buraları imar etmekle memur kılmış. Belki benim köyüme gelsen bir saat kalmazsın,belki de benim köyümden buraya gelsem bir saat kalamam. Size burayı sevdirmiş. Diğerlerine başka yerleri sevdirmiş ve oraları yurt edinmişiz.Burası belki insanlarımızı 1000 yıldır değişik medeniyetlerde barındırıyor. Bizler iktidar vekilleri olarak arkadaşlarımızın hayat standartlarını daha da iyileştirmek için var gücümüzle çalışacağız,karış karış gezeceğiz. Bunu bizim dünyaya haykırmamız lazım. Biz işte buyuz. Alevi arkadaşımın da köyünde gidip oturmalıyım, oradaki dertleri dinlemeliyim.Onların dertleriyle de diğer köylerin dertleriyle de benim derdim gibi dertlenmek zorundayım" ifadelerini kullandı. Milletvekili Şahin şunları söyledi:

"Alevi köyünde olduğumu biliyorum. Bugüne kadar bizi birbirimizden uzaklaştıranları şiddetle lanetliyorum, kınıyorum.Allah ıslah etsin. Vatandaşımızın karşısına çıkarken diyorum ki biz iktidardayız.Bizim sırtımızda yumurta küfesi var ve biz bunu kırmadan götürmek zorundayız. Vatandaşlarımıza da eşit mesafede bir yağmur, bir rahmet yağdığı zaman içinden geçen herkese nasıl eşit oranda düşüyorsa iktidarın da nimetlerinden bütün insanlarımızın yağan yağmurdaki rahmet gibi aynı oranda istifade etmesi gerekir. Buraya geldiğim zaman yapılan icraatlar verilen hizmetler yereldeki yöneticilerimizin halka olan bakışı, halka olan yaklaşımı nedir, ne değildir halktan dinleyelim. Halkımızdan da tabiri caizse dayak yiyelim. Dayak illa fiili olarak elle, yumrukla olmaz. Belki sözlerle olur. Belki eksikliklerimizi söyleyerek olur ama bir milletvekili olarak geçmişten bugüne kadar hayatımızın çizgisi de hep böyle olmuştur.Yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı iltifat duymak istemiyoruz.Yapamadıklarımızı eğer insanlar söylerse bir sonraki atacağımız adımı ona göre şekillendirmemize vesile olur düşüncesiyle buradayım."

Karaca Köyü Muhtarı Hüseyin Koç ise ziyaret için teşekkür ederek, iktidar partisi milletvekillerinden ilk kez bir ismin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title