Haberler

Milletvekili Şahin'den Belediye Başkanı Çakır'a Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya'ya yakışır bir şekilde geçtiğini, seçim öncesinde belediye başkan adaylarının yan yana halkın içinde olduklarını ve hiçbir zaman halka sırtlarını dönmediklerini ifade etti.

Seçim sürecinde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini aktaran Şahin, "Halkımızın büyük desteğiyle belediye başkanlığını kazandık. Artık siyaset bitti, hizmet zamanı başladı. Herkese hizmet edeceğiz. Başkanımız Ahmet Çakır 5 yılda Malatya'ya çok güzel hizmetler yaptı. Bütün belediye başkanlarımızın daima yanında olacağız. Malatya'nın her zaman emrindeyiz" ifadesini kullandı.

Çakır da seçim öncesinde Malatya'nın her bölgesini gezdiklerini anımsatarak, "Bu süreçte vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Her bölgemizin farklı farklı sorunları var. Büyükşehir ile yeni bir yapılanma süreci başladı. Şu anda hizmet planlamalarını yapıyoruz. Gayemiz Malatya'nın her metrekaresine en güzel hizmeti eşit olarak götürmek olacaktır" açıklamasında bulundu. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Yüksel Çakır Ahmet Çakır Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title