Haberler

Milletvekili Şahin, Başkan Polat'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi aldı.

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi aldı.

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarete, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri ve Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları katıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile partililere belediye duvarlarına yerleştirilen Yeşilyurt'un havadan çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı tablolar hakkında bilgi verdi. Şahin'in, Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarına sürekli destek verdiğini ifade eden Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Malatya ve Yeşilyurt'u geleceğe taşıyacak projeleri milletvekilleriyle birlikte teker teker hayata geçirdiklerini belirten Polat, "Milletvekilimiz Mustafa Şahin'in yanı sıra AK Parti İl ve İlçe Teşkilatının değerli mensuplarını belediyemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Malatya'nın sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarını sürekli takip eden Milletvekilimiz Mustafa Şahin, projelerimizin ve hizmetlerimizin sürekli takipçisi olmuştur. Saha çalışmalarını yoğun bir programla sürdüren Milletvekilimiz özellikle Ankara'daki Belediyemize ait projeler ve yatırımlarda bize hep destek ve güç vermiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gerek şahsım gerekse de Başkan Yardımcılarımız yeni projelerimizle ilgili detaylı bilgiler aktaracağız. Malatya ve Yeşilyurt'un daha iyi noktaya ulaşması için ele ele vermiş durumdayız, yeni projelerimizi de birlikte hareket ederek hayata geçireceğiz" dedi.

ŞAHİN: "YEŞİLYURT BELEDİYESİ FARKINDALIK OLUŞTURUYOR"

Yeşilyurt Belediyesinin çok verimli ve etkin hizmetler yaptığını ifade eden AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin ise Polat ve ekibini özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Şahin, "Bize asıl gücü veren yerel yönetimlerin hizmetleridir. Ziyaretlerimizin asıl sebebi vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde pratikte belki gecikmiş olarak gördükleri talepleri ve istekleri sizlere aktarmaktır. Malatya, büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra Büyükşehir Belediyemiz ve sizler devasa işler yapıyorsunuz. Başkanımız ve ekibi gece gündüz demeden vatandaşımızın memnuniyeti için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Büyükşehir olduktan sonra daha önce Valiliklerin uhdesinde bulunan İl Özel İdarelerin bir kısmı Büyükşehir Belediyesine bir kısmı da İlçe Belediyelerin kontrolüne geçti. Tabii ki sizler sahada ne kadar ağırlığınızı hissettirirseniz bizimde vatandaşımızın yanında elimizi o kadar güçlendirmiş oluyorsunuz. Bire bir görüştüğümüz vatandaşlar hizmetleri asla inkar etmiyorlar, özellikle mahalle, cadde ve sokakların alt yapı ve ulaşım hizmetleri başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanlarda verimli işler yapılıyor. Kültürel faaliyetlerde Yeşilyurt Belediyesi gerçekten farkındalık oluşturuyor, bu çalışmaları takdirle karşılıyorum. Özellikle kültürel değerlerimizi diri tutabilme, yeni nesillere bunları aktarabilme adına güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Yeşil Konaklar Eğitim Merkezleri çok ciddi bir açığı kapattı, burada verilen eğitim ve kültürel faaliyetleri gençlerimize yönelik çok hayırlı hizmetler. Bunların bize yansıması misliyle geri dönüyor" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin, Büyükşehir Belediyesi ve milletvekilleriyle uyumlu ve koordineli bir çalışma gerçekleştirdiğini ifade eden Şahin, "Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci'nin de Yeşilyurtlu olması sizler için artı bir avantaj oluşturuyor. Uyumlu ve koordineli çalışmaların hepsini bir araya getirdiğimiz zaman Yeşilyurt'ta ayakları yere sağlam basan hizmetleri halkla buluşturan bir yönetimi görüyoruz. Başkan ve ekibinin sahadaki özverisi ve gayretini sürekli takip ediyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahin Yeşilyurt AK Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title