Haberler

Milletvekili Poyraz'dan Kamu Kurumlarına Ziyaret

Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, kentteki kamu kurumlarını ziyaret etti.

İlk olarak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Turhan Sulhan'ı ziyaret eden Poyraz, Osmaneli ve Söğüt ilçesindeki hastanelere de diyaliz merkezi yapılacağını, hastaların rahatlıkla gidebileceklerini belirtti.

Sulhan ise, Bilecik Devlet Hastanesi'nin yeni yönetiminin önümüzdeki hafta belirleneceğini kaydetti. Osmaneli ve Söğüt'e ağırlık vereceklerini kaydeden Sulhan, "Bu bölgelerde yakın bir süreç içerisinde anestezi uzmanı da geliyor. Aynı zamanda yoğum bakım olacak. 2 yataklı veya 4 yataklı bir yoğun bakım olacaktır. İlçelerimizde en azından hekimler hastalarına müdahale yaptıktan sonra yoğum bakımda gözlem altına alabilecekleri bir çalışma yapıyoruz ve Bilecik Devlet Hastanesi'nde bir çalışmamız devam ediyor" dedi.

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ve son olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Poyraz, İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Hacı Dursun Yıldız'a görevlerinde başarılar diledi.

Milletvekili Poyraz'a ziyaretlerinde Bilecik Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret Karabıyık da eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahrettin Poyraz Turhan Sulhan Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title