Haberler

Milletvekili Öztürk, Yeni Yılın İlk Gününde Vatandaşları Dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Mahalle kahvehanesinde vatandaşların sorunlarını dinleyip sohbet eden Öztürk'e Mahalle Muhtarı Kerim Ekinci tarafından dosya sunuldu.

Ekici, vatandaşların en büyük sorununun imar ve iskele olduğunu ifade etti.

Milletvekili Nihat Öztürk de mahallelerin sorunlarını çözmek için büyük gayret içinde olduğunu belirtti.

Öztürk, bölgenin sorunlarını yakından takip ettiğini belirterek, "Taşlı, Söğüt, Bozburun, Orhaniye ile Çamlı'nın da dahil olduğu alanda SİT problemleri var. Bu sorunları yakından takip ediyoruz. Bozburun, Datça Yarımada'sında köylülerimizin mağduriyetini gidermek adına yeni bir heyet oluşturacağız. Bu konuyu bakanımıza anlattım" dedi.

SİT nedeniyle köylünün  ev yapamadığına işaret eden Öztürk, "Bu problemi yerel halkımızın görüşlerini de alarak, bölgelerinde ranta müsaade etmeden gerçek köylülerimizin sorununu inşallah halledeceğiz" diye konuştu.

AK Partili, CHP'li MHP'li demeden herkesin yardımına koşacaklarını anlatan Öztürk, şöyle konuştu:

"Milletvekili olmadan önce Ankara'da değil Muğla'da halkla iç içe olacağımın sözünü verdim. Gerçekten AK Parti'li biri olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına inanmış birisi olarak AK Parti'li, CHP'li MHP'li demeden herkesin yardımına koşacağız. Allah bize güç verdiği sürece Muğlamız için mücadele edeceğiz."

Marmaris'e devlet hastanesi yapacağız

Büyükşehir Belediyesi'nin maddi kaynaklar açısından çok zengin olduğunu ve Büyükşehir yasasında değişiklik yapılacağını ilçe belediyelerinin biraz daha güçlendirileceğini belirten Öztürk, Marmaris'e hastane müjdesi de verdi.

Büyükşehir ve ilçe belediyelerin yapamadığı işlerde her zaman destek vermeye hazır olduklarını vurgulayan Öztürk, şöyle devam etti:

"Çünkü daha yeni bölgeye hakim olmaya başladılar. Şimdi Marmaris'e devlet hastanesi yapacağız. Biz hiçbir olayı siyasallaştırmadan çalışıyoruz. Bizim için parti önemli değil. Bizim amacımız halkımıza hizmet ve sorunların çözülmesi. Kimin nerde ne zaman problemi olursa olsun Ankara'da her zaman çözüm için uğraşacağız. Bu konuda en ufak bir ayrım bile yapılmayacaktır. İnşallah Çamlı'nın da bütün problemlerini çözeceğiz."

Kaynak: AA / Politika

Nihat Öztürk Marmaris AK Parti Muğla Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title