Haberler

Milletvekili Öztürk, Kavaklıdere'de Tapu Dağıtım Törenine Katıldı

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ tarafından Kavaklıdere İlçesinin Çayboyu Mahallesine yaptırılan 94 konutun hak sahiplerinin tapu dağıtım törenine katıldı.

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ tarafından Kavaklıdere İlçesinin Çayboyu Mahallesine yaptırılan 94 konutun hak sahiplerinin tapu dağıtım törenine katıldı.

Kavaklıdere Belediyesinin 3'üncü etap TOKİ uygulaması olan 94 konutluk Çayboyu TOKİ konutlarının hak sahipleri düzenlenen törenle tapularını aldı.

Törene, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Demir,  Kaymakam Cevat Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Murat Burhan ve protokol üyeleri katıldı.

Milletvekili Öztürk, tapularını alan vatandaşların sevincine ortak olduğunu belirterek, bölgede yapılacak 4'üncü etap TOKİ projesinin de müjdesini verdi.

TOKİ konutlarının yapımında emeği geçenlere teşekkür edene Öztürk, "Konut sahibi olan Kavaklıdereli hemşehrilerime hayırlı olsun. AK Parti Muğla Milletvekilleri olarak temennimiz, aynı sevinci önümüzdeki yıllarda Muğla'mızın diğer ilçelerinde de yaşatmak" dedi.

Muğla'da TOKİ ile yapılacak çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki dönemde yeni projeleri de açıklayacaklarına işaret eden Öztürk, "4 yıl boyunca dar gelirli  vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışacağım" diye konuştu.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ise ilçelerinin Muğla'nın en kırsal ve en küçük ilçesi olmasına rağmen çok önemli çalışmalar yapıldığını dile getirdi.

11 bin nüfuslu Kavaklıdere'de 3'üncü etap TOKİ konutlarının anahtarlarını teslim ettiklerini vurgulayan Demir, 4'üncü etap TOKİ konutlarının ise 2016 yılı içerisinde ihale edileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Nihat Öztürk Kavaklıdere AK Parti Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title