Haberler

CHP'li Öztrak'tan Tekirdağ TSO'ya Ziyaret

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve İl Başkanı Recep Palabıyık ve İl Genel Meclis Üyesi Münür Karaevli Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundu.

Ziyaret Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Koçaş, Göksel Karaevli ve Cihan Çömez katıldılar.

Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan seçimler sonucunda tekrar seçilen Cengiz Günay ve ekibini tebrik etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cengiz Günay, " Sizleri kurumumuzda görmek bizleri onurlandırdı. Nazik ziyaretiniz için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret esnasında dünya, Türkiye ve Tekirdağ ekonomisi ile ilgili güncel konular; piyasa koşulları öngörüler ve tedbirleri ile ilgili görüşler masaya yatırılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz haftalarda Ankara'ya bir dizi temaslarda bulunmak için gitmiş ve Milletvekili Faik Öztrak'ı makamında ziyaret etmişlerdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

RECEP PALABIYIK Cengiz Günay Faik Öztrak Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title