Haberler

Milletvekili Öznur Çalık'tan Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı'na Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, bütün siyasi partilerin hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm terör örgütlerini lanetlemesi gerektiğini ifade ederek “Terör örgütlerini de şiddetle lanetliyorum” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, bütün siyasi partilerin hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm terör örgütlerini lanetlemesi gerektiğini ifade ederek "Terör örgütlerini de şiddetle lanetliyorum" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden birinci sıra milletvekili adayı olan Öznur Çalık, seçim gezileri kapsamında Türkiye Gazetesi Bölge Müdürlüğü ile İhlas Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Gazetesi ve İhlas Holding Bölge Müdürü Celal Koyuncu, 7 Haziran seçimlerinden kısa bir süre sonra yeniden bir seçim sürecine girdiklerini belirterek bu süre zarfında ise ülkede üzücü olayların yaşandığını söyledi. Ülkenin üzerinde oynanan oyunların bulunduğunu ifade eden Koyuncu, "İnşallah bu badireleri millet olarak atlatırız. Seçimi de güvenli bir şekilde arzu ettiğimiz istikrarı yakalarız. Bu bağlamda Milletvekilimiz ve 26 dönemde milletvekili adayımız olan Öznur Çalık'ın ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederiz. Bu seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz. İnşallah ülkemiz bu yaşadığımız sıkıntıları atlatır istikrara kavuşur ve güvenli bir ülke konumuna tekrar gelir" diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık ise, İhlas haber Ajansı ve Türkiye Gazetesi'nin yayın hayatına başladığı andan itibaren tarafsız yayın anlayışı ile Türkiye'nin en önemli yayın kuruluşları içerisinde bulunduğu belirterek "Ben bu vesile ile emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Çalık, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ifade etti. 7 Haziran'da halkın kendilerine verdiği mesajı çok iyi okuduklarını dile getiren Çalık, "Biraz daha yoğun çalışmamız gerekiyor. 3 Kasım 2012 ruhuna yeniden dönmemiz gerekiyor. ve biz 7 Haziran'da aldığımız mesajı 1 Kasım'daki seçimlere yansıtmak adına çok önemli çalışmalar yaptık" diye konuştu.

Ramazan Bayramı'ndan sonra Suruç katliamı ile başlayan ve sonrasında polislerin uyku şehit edilmesi ile süren terör ortamı ile Türkiye'nin sokulduğu kaotik ortamı çok yakından takip ettiklerini belirten Çalık, "En son Ankara'da yaşamış olduğumuz terör hadisesi tüm Türkiye'nin milli birliğine ve kardeşliğine sıkılan kurşunların atılan bombaların en önemli göstergesi. Türkiye ne zaman şaha kalkarsa uluslar arası güçler Türkiye'nin ayağına çelme çakmakta üstat hale gelmiş vaziyetteler. Şimdi Türkiye'nin yeniden şaha kalkacağı dönemde atılan bu çelmenin farkındayız" şeklinde konuştu.

Bu süreçte Türkiye'de bütün siyasi partilerin hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm terör örgütlerini lanetlemesi gerektiğini dile getiren Çalık, "Terör örgütlerini şiddetle lanetliyorum. Tüm terör örgütlerinin ülkemize yönelik yapmış oldukları tavır ortak tavırdır. Birliğe kardeşliğe sıkılan kurşunlardır. Bütün siyasi partilerin bu anlamda tek vücut olması gerekiyor" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Türkiye Gazetesi Öznur Çalık Malatya Yerel Haberler

title