Haberler

Milletvekili Özdemir: "Konya, Referandumun Öneminin Farkında"

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve beraberindeki heyet referandum çalışmaları kapsamında Alaaddin KOMEK Kurs Merkezi'ni ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve beraberindeki heyet SKM çalışmaları kapsamında Alaaddin KOMEK Kurs Merkezi'ni ziyaret etti. Konya'da yaptırdıkları anket sonuçlarında, Konya'da yaşayanların, halk oylamasının önemini çok iyi kavradıklarını dikkat çeken AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, "Evet' diyenin de 'Hayır' diyenin de başımızın üzerinde yeri var. Çünkü bu bir ülke meselesidir. Bu meseleye duyarlılık gösteren her insanın bizim katımızda değeri var. Ülke meseleleri ve sorunlarıyla ilgilenmek bizim ayrıca yapmamız gereken bir vatandaşlık görevidir" dedi.

"Tüm liderlerin istediği bir projeydi"

16 Nisan'da yerel seçim, genel seçim ya da Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılmayacağını belirten Özdemir, "Daha önce siyasette üst kademelerde bulunmuş olan, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yapmış olan herkesin istediği ama bir türlü yapma, gerçekleştirme imkanı bulamadığı bir işlemi gerçekleştirmek üzereyiz. Öyle anlaşılıyor ki buna da çok yakınız" diye konuştu.

"Sürece destek olmalıyız"

Yapılacak halk oylamasının önemini anlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Hem ülkemiz hem de dünya açısından. Sistemler değişiyor. Bu süreçte hepimiz Türkiye'nin yeniden doğuşuna şahitlik ediyoruz. Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin daha da güçlenmesine şahit oluyoruz. Referandumu siyasi bir seçim gibi algılamamak lazım. Devletimizin ve milletimizin bekası için, siyasi ve ekonomik istikrar için milli bir proje ve milli bir süreç. Bu süreçte sizlerden destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve beraberindeki heyet, ziyarette Alaaddin KOMEK Kurs Merkezi'nde sınıfları gezerek kursiyerlere çiçek hediye etti. Arapça kursunun olduğu bir şubede Milletvekili Özdemir, öğrencilerle Arapça sohbet etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Ahmet Özdemir Fatma Toru Meram Konya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title