Haberler

Milletvekili Öz ve Milli Eğitim Müdürü Tatlı'dan Beyaz Ay Derneği'ne Ziyaret

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Beyazay Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Beyazay Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Öz, "İnönü Üniversitesi öğretim üyesi ve YÖK Danışmanı Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut'u öncelikle çağımızın vebası kanser tedavisi konusunda kayısı ve çekirdeği buluşu ile dünya tıp literatürüne yapmış olduğu değerli çalışmaları nedeni ile tebrik ediyorum.

Özverili bir şekilde yürütüş olduğu Beyazay Derneği Malatya Şubesi'nde başkanlık görevini de yoğun bilimsel çalışmalarına rağmen layıkıyla yerine getirdiği için ayrıca kutlamak isterim.

Malatya Şube Başkanı olarak engellilerin eğitimi için projeler düzenlemiş, engellilerin topluma kazandırılması için akademisyenlerle birlikte çalışma yapıyor. Bu anlamda onların birkaç saatlik mutluluğunu dahi gözetmeyi ihmal etmemiştir. Büyük bir alçak gönüllükle onların ellerinden tutarak topluma kazandırılmaları için dernek yönetim kurulu ile çalışmalar yapmıştır. Tüm engelli dernekleri ile birlikte İsrail'i kınama ve Gazze'yi desteklemek için toplanarak Dünya'daki tüm savaşları tek bir ağızdan kınayarak, dünyada insanlık adına yaşanan elim olaylara duyarlılığını da göstermiştir.

Beyazay Derneği Malatya Şube Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya'da görme engelli çocukların eğitim görebilmeleri için bölgesel ölçekte bir okul yapılması hususunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan söz aldıklarını belirterek, Başbakanımızın bu desteğini unutmayan Engelli çocuklarımız ve dernek üyeleri vefa borcu olarak "Bayram harçlıklarını" bağışta bulunmaları da bizleri sevindirmiştir. Eminim ki bu talebiniz mümkün olan en kısa süre içerisinde gerçekleştirilecektir" dedi

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ise, TBMM İdare Amiri ve Malatya Milletvekili Omer Faruk Öz'e derneklerini ziyaret etmelerinden ve kendilerini unutmadığından dolayı teşekkür edip, derneğin kuruluşu ve amaçlarını anlattı. Karabulut, bu dönemde sağlık ve engellilik alanında bir çok gelişme olduğundan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Karabulut, ayrıca görme engelli okulundan ve bundan sonraki projelerden bahsetti.

TATLI'DAN ZİYARET

Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da Beyazay Derneğini ziyaret etti. Tatlı, engellilere eğitim konusunda her türlü desteği vereceğini belirterek, "Görme engelli okulu konusunda da çalışmalarımız devam etmekte en kısa sürede tamamlayıp sizlerle paylaşacağız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Faruk Öz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title