Haberler

Milletvekili Öz'den Tff ve Mhk'ya Hassasiyet Çağrısı

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, son 4 karşılaşmada Yeni Malatyaspor’a ciddi puan kaybına neden olduğu ileri sürülen hakem ve tribün olayları ilgili çeşitli görüşme ve girişimlerde bulunduğunu açıkladı.

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, son 4 karşılaşmada Yeni Malatya spor'a ciddi puan kaybına neden olduğu ileri sürülen hakem ve tribün olayları ilgili çeşitli görüşme ve girişimlerde bulunduğunu açıkladı.

Öz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK yetkilileri ile görüşmeler yaptığını belirterek bugüne kadar Yeni Malatya spor'un mağduriyetine sebep olan olaylarla ilgili gerekli incelemelerin yapılmasını ve bundan sonraki süreçte de benzer mağduriyetlerin yaşanmaması noktasında Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK yetkililerinin gerekli hassasiyeti göstermesini istedi.

Konunun takipçisi olacaklarını ifade eden Öz, Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

"2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden takımımız Yeni Malatya spor'un son 4 karşılaşmada (Tokat spor, Bayrampaşa, Pendik ve Menemen) maç skoruna etki eden hakem hataları nedeniyle ciddi puan kayıpları yaşadığını düşünmekteyiz. Bu haksız kararların taraftar üzerinde oluşturduğu olumsuz etki sonucunda Tokat spor maçında tasvip etmediğimiz, spor ahlakına uymayan olaylar çıkmıştır. Bizler, Yeni Malatyaspor'umuza gönül verenler olarak hakem hatalarının sebep olduğu bu tür olaylarla karşı karşıya gelmek, taraftarımızın ve takımımızın bu tür olaylarla anılmasını istememekteyiz. Yeni Malatyaspor'umuzun hakem hatalarından kaynaklı bir mağduriyet yaşadığını heyetinize bildirmek, bundan sonraki karşılaşmalarda gerekli hassasiyetin gösterileceğine inanmak istemekteyiz. Bu sebeple tarafımızca tespit edilen son 4 maçta yapılan hakem hatalarının incelenmesini siz değerli heyetinizden beklemekteyiz. Söz konusu 4 karşılaşma ile ilgili MHK tarafından gerekli inceleme ve araştırmanın yapılarak Yeni Malatyaspor'umuzun haksızlığa uğramasına engel olmanız inancıyla saygılar sunar, iyi çalışmalar dilerim." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Ak Parti Faruk Öz Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

SogomonmobilWeb@haberler.com:

Sahipsiz memleket cocuklari yiz tek kral Derebeyleri inadina malatya li olmak ayricaliktir her yapilana inat malatyaspor umuzla Derebeyleri gencligi ile gurur duyuyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title