Haberler

Milletvekili Ömer Dinçer, Güngörenlilerle İftar Yaptı

Güngören Belediyesi’nin komşuluk ilişkilerini pekiştirmek amacıyla başlattığı ve geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarının adresi Merkez Mahallesi oldu.

Güngören Belediyesi'nin komşuluk ilişkilerini pekiştirmek amacıyla başlattığı ve geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarının adresi Merkez Mahallesi oldu. İftara, Milli Eğitim Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer de katılarak vatandaşlara sürpriz yaptı.

Güngören Belediyesi tarafından organize edilen sokak iftarları, Ramazan Ayı'nın hoşgörüsü, heyecanı ve samimiyetiyle mahalleleri renklendirmeye devam ediyor. Bu yılın dördüncü sokak iftarında, Milli Eğitim Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer Merkez Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelerek, Ramazan'ın bereketini ve manevi atmosferini vatandaşlarla yaşadı.

Milli Eğitim Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer'in yanı sıra Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever iftarda vatandaşları yalnız bırakmadı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında birlikte açılan oruçların ardından vatandaşlar hep bir ağızdan dualar ederek, Ramazan ayının manevi havasına ve bereketine ortak oldu.

İftarını Güngörenlilerle birlikte açan Milli Eğitim eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer konuşmasında, "Bu akşam sizlerle birlikte bize iftar yapma fırsatı verdiğiniz için size teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah Ramazan'ınızı oruçlarınızı kabul etsin inşallah. Çok değerli hemşehrilerim gerçekten Türkiye'de seçimler bitmiyor. 2002 yılından bu yana belki on beşe yakın seçim yaptık. Bunların hepsinde sizler bize güvendiniz. Destek verdiniz ve biz de sizlerin bu güvenine layık olmaya çaba sarfettik. 10 Ağustos'ta yine bir seçimle beraber olacağız. Ama bu kez yapacağımız seçim diğer seçimlerden farklı olacak. Kendimize belediye başkanımızı yahut milletvekilimizi seçmeyeceğiz. Millet ilk defa kendi seçeceği cumhurbaşkanını köşke gönderecek. ve biliyorsunuz, bu zamana kadar sizlere verdiği sözleri tutan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığına aday oldu. Ben sizin bu konuda güveninizi yeniden ortaya koyacağınızı ve tazeleyeceğinizi ümit ediyorum" dedi.

Ramazan'ın en güzel yanının hep birlikte, aynı sofrada oruç açmak olduğunu vurgulayan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ise "Bu sofraları biz sizlerle birlikte olmak için kuruyoruz. Bir arada olmak, birlikteliğimizi güçlendirmek için bu organizasyonları yapıyoruz. Rabbim birlikteliğimiz daim etsin inşallah. Davetimize iştirak ederek bu gönül sofrasında bizleri yalnız bırakmadığınız, bu güzel tabloyu bize yaşattığınız için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

30 Mart yerel seçimlerinde kendisine verilen destek nedeniyle bir kez daha ilçe sakinlerine teşekkür eden Başkan Karaman Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de destek beklediklerini ifade etti. Başkan Karaman, "30 Mart'ta oyunları bozdunuz, kendi iradenize sahip çıktınız. Şimdi önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İlk kez halkımız Cumhurbaşkanını kendi seçebilecek. Şimdiye kadar, AK Parti kurulduğundan bu yana, hep beraber Türkiye'nin değişimine, Yeni Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunduk. İnşallah şimdi de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye'nin değişimine hep beraber katkıda bulunacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şakir Yücel Karaman Güngören Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title