Haberler

Milletvekili Öksüzkaya, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı Ziyaret Etti

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyesi Ahmet Öksüzkaya, AK Parti Kocasinan Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Çelik, Talas Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ve Partililer 1-7 Mart Muhasebe Haftası münasebetiyle Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına ziyarette bulundular.

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyesi Ahmet Öksüzkaya, AK Parti Kocasinan Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Çelik, Talas Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ve Partililer 1-7 Mart Muhasebe Haftası münasebetiyle Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına ziyarette bulundular.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hafta etkinlikleri konusunda bilgilendirmede bulundu. 1-7 Mart Muhasebe Haftası'nın bugün başladığını ve muhasebe camiası açısından önemli bir haftaya girdiklerini ifade eden Özsoy, TÜRMOB çatısı altında örgütlenen, ülke genelindeki 77 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası ile 8 Yeminli Mali Müşavir Odasına kayıtlı, 93 bin meslek mensubu, 16 bin stajyer ve 150 bin büro çalışanı ile sayısı 259 bine ulaşan muhasebe camiasının, mesleki sorunlara dikkat çekerek, sorunların biran önce çözüme kavuşması gerektiğini söyledi. Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin yetki ve sorumluluklarının, ülkemizde de uluslararası standartlara uygun olarak düzenlenmesinin en büyük beklentileri olduğunu belirten Özsoy, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB)'un Avrupa Muhasebeciler Federasyonu (FEE)'na tam üyeliğe kabul edilmesinin de ziyadesiyle memnuniyet verici bir gelişme olduğunu sözlerine ekledi.

Oda Başkanı Suat Özsoy Milletvekili Ahmet Öksüzkaya'ya bir meslektaşı olarak meslekle ilgili sorunlarda göstermiş olduğu çabalardan dolayı teşekkürlerini sundu ve Belediye Başkan adaylarına başarılar diledi.

Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise bu anlamlı günde meslektaşlarıyla olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mesleğin sorunları ve çözüm önerileri noktasında ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini söyleyerek, gelecek meslektaşlara daha iyi çalışma şartları bırakılması açısından meslekle ilgili çalışmaların son derece önemli olduğunu ifade etti.

Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Türkiye'de artık, "Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler" olarak adlandırılan meslekleriyle ilgili olarak kendi çalışma dönemlerinde de düzenlemeler yapıldığını bildirerek, bugün itibariyle çok önemli mesafeler kat edildiğini sözlerine ekledi.

Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, "Mart ayı dert ayıdır. Muhasebeciler açısından son derece önemli bir aydır. Bu hafta muhasebecilerin haftasıdır. Aynı zamanda geçtiğimiz hafta yine mesleğimizle yakından ilgili olan Vergi Haftası'nı kutladık. Tüm meslektaşlarımın Muhasebe Haftasını kutluyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhasebe Haftası Suat Özsoy Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title